Filmlerde Öyle Olur |
07-16-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Filmlerde Öyle OlurUnutulmaz filmlerden unutulmaz birkac kare Ah Nerede - Bak, benimle evlenince öyle başka erkeklerle konuşmak, istemediğim giysileri giymek, dışarı çıkmak, etrafa bakmak yok ona göre + Bana çok uzun mektuplar yaz ama sakın bizim adrese gönderme, babam kızar - Senin baban da çok geri kafalıymış” Yol 1981 “Önce kalbinin sesini dinlersin, sonra beyninin sesini dinlersin, sonra da karın sana ne yapacağını söyler” Goal 2 +Seni seviyorum, inan bana -Beni sevdiğine dair kanıt göster? +Kanıt inancı öldürür Eğer kanıt gösterirsem seni sevdiğimi bilirsin Ben ‘seni sevdiğimi bilmeni’ değil, ‘seni sevdiğime inanmanı’ istiyorum -Neden? +Çünkü bilmek beyinle, inanmak kalple yapılan iştir Ve ben, kalbini beynine tercih ederim Kasımda Aşk Başkadır/ Sweet November +Bu kozanın içinde ne olduğunu düşünüyorsun Charlie ? -Bilmiyorum bir kelebek olabilir +Hayr ondan daha güzel bir şey , bu bir güve kozası Çok ironik Kelebekler tüm ilgiyi çeker ama güveler ipek yapar Daha güçlü daha hızlıdırlar -Bu çok güzel +Şu küçük deliği görüyor musun ? bu güve kozadan çıkmak üzere Şu an içeride mücedele ediyor Kozanın kalın kabuğunu kazıyor Ona yardımcı olabilirim , bıçağımı alıp hafifçe çıkışı açarım ve güve kurtulur ''Ama hayatta kalamayacak kadar zayıf olur Mücadele doğanın onu güçlendirme yoludur '' Lost Shawshank Redemption | Esaretin Bedeli Sihirbaz ? The Illusionist Marmoulak The Lizard (2004) "Gençlerin üzerine bu kadar gitmeyin O kadar sert itiyorsunuz ki öbür taraftan cehenneme düşecekler" |
|