Şarkı Sözü Bulmaca |
08-26-2006 | #1 |
stubborn
|
Şarkı Sözü Bulmacaşimdi ben bi şarkı yazıcam kelime vercem alttaki de o kelimeyle bi şarkı bulcak sonra o kelime vercek ondan sonraki bulcak bööle gitçek işte Başlıorum dağlar önümü kesse yollar kördüğümlense ben gene sana mahkumum yarim KELİME=sormak |
08-26-2006 | #2 |
tatia27
|
Sebebini Sen Her Gece Gezenlere Aç Bir Sor bi yardım edin ya sitede yeniyim bişey anlamıyom yardımcı olun sıkılmayayım Mesajlar birleştirilmiştir |
08-26-2006 | #4 |
90burcu
|
Ben senin olmadığın her yerde canım yeşillenirim Yeterki düş yakamdan kutupta bile güneşlenirim Bugün benim günüm gönlümce GEZER eğlenirim Değerimi bilen usta ellerde elmas gibi işlenirim usta |
08-29-2006 | #5 |
stubborn
|
Ellerinden değil ayaklarından öpüyorum Sebebim ustam koca babam Sana yazıyorum ey gidi ihtiyar Ellerinden değil ayaklarindan öpüyorum boşvermek |
08-29-2006 | #6 |
90burcu
|
Amaaan! Boşver, yıllara boşver, aşklara boşver Aşklar gelir geçer Sen kalbine şans ver, gidene yol ver Kalbin elbet birgün yeniden sever ŞANS |
08-29-2006 | #7 |
[KAPLAN]
|
Bu gece çok şanşlıyım Hem kumarda hem aşkta Bu gece heycanlıyım Param var, hem aşkım Kelimeniz : Yıldız |
08-29-2006 | #8 |
90burcu
|
Gökyüzünde yalnız gezen yıldızlar Yeryüzünde sizin kadar yalnızım Bir haykırsam belki duyulur sesim Ben yalnızım, ben yalnızım Yalnızımgrin gökyüzü |
09-05-2006 | #9 |
tatia27
|
gökyüzüm sen ol birtanem güneş teninde batsın bırakıp gidersem seni yagmurlar canımı alsın kelime:birtanem |
09-05-2006 | #10 |
90burcu
|
Olmuyor bitanem olmuyor sensiz yaşanmıyor Olmuyor bitanem olmuyor sensiz yaşanmıyor Hani korkumuz yoktu aşkımız son umuttu Yalan mıydı isyanlar hiç mi doğruluk yoktu? Yola senle çıkmıştık herşeyi paylaşmıştık Yasaklıydı sevdamız oysa çok alışmıştık isyan |
09-05-2006 | #11 |
tatia27
|
Valla Aklima Mustinin Isyankarindan Başka Bişi Gelmio Istersen Daglar Daglar Yerinden Oynar Oynar Sabirsiz Kalbim Birtek Aşkina Isyankar Kelime :sabir |
09-05-2006 | #12 |
evrem
|
sabır lazım bana sabredeceğim zor olacak elbet üzülecegimm elbet başkalarını sevip hakettiğim gibi sevileceğim "ZOR" |
09-05-2006 | #13 |
90burcu
|
Zorlama, zorla güzellik olmuyor İnsanoğlu doymuyor ki Ölüm ayrılık kadar koymuyor Ben unuttum çoktan, Mutlak mutluluğu, gelen hoş geldi, Azı kaldı, gitti çoğu Mutlak |
09-09-2006 | #14 |
stubborn
|
Yeniden anılarla kaldık Belki değil mutlak umudu paylaşırdık Birdenbire kapılırdık o pembe hayallere Birlikte tek bedende Belki değil mutlak onurlu yaşardık Birlikte tek bedende Birdenbire uçardık o pembe bulutlara BULUT |
09-09-2006 | #15 |
tatia27
|
gel bulut ol yagda biraz ıslandır, al başımı dizlerine yaslandır, delirmişim ben sewde uslandır ben aklımı gözlerine takmışım kelime:diz |
|