Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
selanikte, sonbahar

Selanik'te Sonbahar

Eski 07-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Selanik'te Sonbahar

Selanik'te Sonbahar
Yazar : Tuna Kiremitçi

Tuna Kiremitçinin beklenen yeni romanı Bir ulusun doğmasını engelleyen suikast, o suikaste uğramasa lider olacak bir asker, gerçekleşmesi Ölüme bağlı bir aşk Fikriyenin bedenine girmiş ölümün yanına uzandım, ona sarılıp gün boyu bekledim Sigara içtim bekledim Tuvalete gidip geldim bekledim Yeterince beklersem ölüm bedeninden çıkar, Fikriye uyanır diye bekledim Beklemek beni onun babası yaptı, oğlu yaptı, ölüm benim bekleyişimden dev bir heykel yaptı, ben o heykelin tepesine konan kuş oldum yine bekledim Asırlar beklemekle geçti, derken bekleyiş de geçti, cümleler büsbütün anlamsızlaşıp anlam kendisini bir kız için vurdu ve ben anladım: Bekleye bekleye onu geri getiremeyecektim

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com