Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hepiniz, tek

Ben Tek Siz Hepiniz

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ben Tek Siz Hepiniz

Ben Tek Siz Hepiniz
Yazar : Hakan Bıçakcı

Beni beklerken, her zaman olduğundan daha güzel, daha savunmasız, daha cazip, daha derindi Kendi eksikliğimi onun anlamlı yüzünden okumak
Ya gelmezsem kaygısıyla gerilen hatları, büyüleyici bir tereddütle etrafına bakınması, milyarlarca insanın yaşadığı koskoca dünyada sadece beni bekliyor olması İşte bu baş döndürücü görüntü karşısında huzur içinde ölebilirdim İnsanın aşık olduğu kişinin kendisini bekleyişini izlemesi harika bir şey Biliyorum, bu pek rastlanacak bir manzara değil Çünkü o seni beklerken, sen orada olmazsın Orada olduğundaysa, artık seni beklemiyordur
Cenaze evleri, egzoz kokusu, ucuz filmler, bağıran televizyonlar, kanepeler, uğultulu fotoğraflar, şehrin ağrıyan mafsalları, radyonun dalga boyunda sıkıntı, yağmurluklu adamlar, yılın en kötü gününün en berbat saatinde yaşanan hortlak beyazlığında tesadüfler, gazete ilanları, hırlayan köpekler, tribün çocukları, Hakan Bıçakcı apartmanları, paranormal domatesler, flaşlar ve evet Ninjalar Tekmili birden
Hakan Bıçakcı tedirginliği, saplantıyı ve tatminsizliği ustaca anlatıyor Romanlarındaki tekinsizliği bu defa hikâyeleriyle sürdürüyor
Hakan Bıçakcı'dan tuhaf hikâyeler Ürkek ve kasvetli zaman prelüdü

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com