Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
barons, marton, rüya, sandra, serisi

Sandra Marton - The Barons Serisi 6 - Bir Rüya Gibi

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

“Bırak beni!” diye tekrarlayan Carin, daha fazla sabredemeyerek, ayakkabısının incecik topuğuyla, adamın ayağına hızla basmıştı
Adamın canının acıması gerekirdi, ama hiç öyle görünmüyordu Hatta hiç umursamamıştı Aksine Carin’i kollarına aldığı gibi, gülüşmeler ve alkışlar arasında, pırıl pırıl aydınlatılmış evin tam aksi isti-kametine, bahçenin karanlıklarına doğru sürüklemişti
Carin tepinmiş, yumruklarını onun omuzlarına vurmuştu “Seni alçak herif! Sen kim olduğunu sanı-yorsun?”
Adam soğuk bir sesle, “Ben Raphael Eduardo Alvares’im Siz de, tam bir şımarıklık sembolü olan Sinyora Brewster olmalısınız
alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com