Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gittiğinde, kadın

Bir Kadın Gittiğinde

Eski 07-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bir Kadın Gittiğinde

BİR KADIN GİTTİĞİNDE

Bir erkeğin ağzından

Kadınlar gittiklerinde, arkalarında daha büyük boşluklar bırakırlar

Onlar bir gün çekip gittiklerinde, peşlerinde 'yetim-öksüz' kalan çok olur

Mutfaktaki dolap, perdeler, kavanozun içindeki eski düğmeler, özenle saklanmış küçülmüş giysiler, dolap diplerindeki kurdeleler Sabah karanlığında mutfaktan gelen tıkırtılar susar, yetim kalmıştır tabaklar Bir kadın gittiğinde hep suyu unutulur saksıların Sık sık boynunu büker 'sarıkız' O teki kalmış eski bardağın anlamını bilen olmaz, değerini kimse anlayamaz krom hac tasının Balkon artık sessizdir, koridor kimsesiz Bir kadın gittiğinde Bir kadın gittiğinde ne çok kişi gider aslında;Bir ağır işçi, bir temizlikçi, bir bakıcı,bir bahçıvan, bir muhasebeci Bir anne gider Bir dostBir arkadaşBir sevgili

Ne çok kişi yok olur bir kadın gittiğinde Övgüler, uyarılar, yakınmalar, dualar yetim kalır Kapı eşiğindeki 'Dikkat et' duyulmaz, annesi gitmiştir 'geç kalma'nın

Kadınlar, arkalarında büyük boşluklar bırakarak giderler Bir kadın gittiğinde pek çok kişi gitmiştir aslında Ve bir kadın gittiğinde, pek çok 'yetim' bırakmıştır aslında arkasında

alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com