Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
arkadaşlar, gerçek, gülelim, hikayelerbiraz, kopartan

Kopartan Gerçek Hikayeler_Biraz Gülelim Arkadaşlar

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kopartan Gerçek Hikayeler_Biraz Gülelim Arkadaşlar

Kalp ameliyati oldum 4 ay rapor aldim ve bu 4 ayin sonunda rapor parami > almak için Fatih SSK'ya gittim > Klasik bir sekilde eksik evraklari parti parti söyledikleri için 3 gün > ugrastim ve büyük gün geldi Param hesaplaniyor > Bankodayim, sorular geldi > Hastanede yattin mi? > Herhalde abi, dedim, henüz evlerde kalp ameliyati yapamiyorlarmis > Hiç yorum yapmadi ve 2 soruya geçti > Çiktin mi peki? Ve ben dumur > Hayir, hala aksamlari isten sonra yatmaya > hastaneye gidiyorum Ve kafami duvarlara vurduracak soru geldi Espri bile > anlamaktan aciz bu adam sordu: > Istanbul'da kimsen yok mu yav Niye hastanede kaliyorsun ki hala? > ******** > Geçen gün aksam vakti dolmusta gidiyorum, arkadan teyzenin biri bagirdi: > "Evladim su sari kamyonetin yaninda indiriver" > Dolmus soförü dumur olmus bir vaziyette: > Iyi de teyze, o kamyonet hareket halinde, nerde duracagini nerden > bileyim > > ****** > Simdi arkadasimla Taksim'de takiliyoruz Bi adam aglayan çocugunu > susturmaya çalisiyor Yaninda da bi polis var; sonra adam çocuga dedi ki: > "Sus yoksa seni polise veririm" Yandaki polis de bi dellendi: > "Lan gerizekali, biz adam mi yiyoruz da bize veriyon çocugu? > > ***** > Bir gün Izmir' de belediye otobüsünde gidiyoruz arkadaslarla > Bizim arkadas bos yer buldu ve oturdu Sonraki durakta da eli bastonlu > yasli bi amca geldi Arkadas da killigina adama yer vermedi Adam o > arkadasin oturdugu koltugun yanina geldi ve ayakta arkadasin yer vermesini > bekliyor Fakat arkadas yerini vermedi Neyse adamcagizin da yazik, > bastonu otobüs hareket ettikçe bi o tarafa bi bu tarafa kayiyo Arkadas > dayanamadi ve yasli amcaya: 'Amca bastonun ucuna lastik takarsan > kaymaz'dedi > Adam söyle bakti, sonra 'o lastigi zamaninda baban taksaydi simdi sen > olmazdin, ben de orda oturuyo olurdum' deyince bütün otobüs koptu > Arkadas o gün bu gündür belediye otobüsüne binmez > > ***** > Bu komik olayi arkadasim anlatti Arkadasim, okulun Ingilizce hazirlik > bölümünde gereken "More ReadingPower" adli kitabi almak için okulun > yakinina tezgah açan kitapçiya gitmis Kitapçiya kitabin ismini > söylediginde adam ona üzerinde yalnizca "ReadingPower" yazan mor renkli > bir kitap uzatmis Arkadas dogal olarak kitabin o kitap olmadigini, "More > ReadingPower" adli kitabi istedigini yinelemis Adam ise su cevabi > vermis: > - Kardesim bu mor ya iste Alacaksan al sunu,almiyosan tezgahin önünü > kapama! > > ***** > Bir kiz arkadasim ve ablasi beraber Zeki Triko'ya > gidiyolar mayo bakmaya Neyse bi bayan ilgileniyo, arkadasimin ablasi bi > mayo begeniyo, bayan diyo ki "aa çok güzel bi tercih yaptiniz, zaten onun > çizimini Zeki Bey'le ikimiz yaptik, ben Zeki Bey'in yegeniyim" > Ablamiz "aa sizin de mi soyadiniz triko" > deyince, arkadasim arkasina bakmadan olay mahallinden uzaklasiyor > > ***** > Bir gün böle 3-4 arkadas Ankara'da Ankara Metrosu istasyonundayiz; > bekliyoruz metroyu Tam da okullarin çikis saati filan, etraf hinca hinç > dolu Neyse 2-3 dk sonra metro geldi herkes hücum etti; biz baktik "tren > çok doldu bi sonrakine binelim" dedik ve gittik ordaki banklardan birine > oturduk Daha tren gitmemis bir ding-dong ve anons: > "Istasyonlarimizda gereksiz bekleme yapmak yasaktir" > Biz sallamadik, nolcak filan derken bir ding-dong > daha ve ikinci anons: > "Hist gençler size söylüyorum binin lan trene! > > ****** > Ishanimizin kapicisi Ismet Abi'ye bir gün laf olsun diye "Ismet Abi > binada > dinozor görmüsler Ilaçlamazsan çogalirlar, hastalik yaparlar" > dedim O da, "Ula dinozor ne ki?" diye sordu Yemi yuttugunu görünce > siraladim:"Küçük, fare gibi bir hayvan, çabuk ürer" Bir süre detayli > attim > Hepsine inandi Yarim saat sonra: "İsmet Abi, sana saka yaptim, dinozor > filan yok > burada," dedim Cevabi yüzünden iki dakika kendime gelemedim: "Ben > biliyordum zaten Hayvanat bahçesinde hiç mi dinozor görmedim ki!" > > ****** > Bi gün arkadasla dolmus bekliyoruz Üst geçit var ama kendi halinde bir > kadincagiz yayaya kirmizi yanarken caddeden geçmeye çalisiyo Üst geçitin > altinda beklemekte olan polis otosundan söyle bir anons yapiliyo: > Hanim nireeee, hanim nireee? > Teyzeden cevap: > Eltimgileee, beyimin haberi var Sana ne kiii >
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com