Çok Etkileyici Gerçekten |
07-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Çok Etkileyici GerçektenMehmet askerden evine dönmeden önce, istanbul’da bulunan anne babasιna telefon açtι ’Sevgili anne ve babacιgιm, sonunda eve dönüyorum ama birsey sormak istiyorum Bir arkadasιmι da beraber eve getirebilir miyim? ’ ’Tabii ki’ diye cevapladιlar ’Onunla tanιsmaktan mutluluk duyarιz’ 'Ama bilmeniz gereken birsey var’ diye devam ettit Mehmet, ‘O savasta agιr yaralandι Kara mayιnιna bastι ve bir kolu ile bacagιnι kaybetti Baska gidecek hiçbir yeri yok Onun bize gelmesini ve bizimle yasamasιnι istiyorum’ Dedi ’Bunu duyduguma çok üzüldüm oglum, belki kalacak baska bir yer bulmasι için ona yardιmcι olabiliriz’ dediler Mehmet ‘hayιr, onun bizimle yasamasιnι istiyorum’ der ‘Oglum,’ dedi babasι, ’sen ne istediginin farkιnda degilsin Böyle büyük bir sorunu olan birisi bizi çok rahatsιz eder Bizim kendi hayatιmιz var ve böyle farklιlιga izin veremeyiz Bence sen eve gelmeli ve bu çocugu unutmalιsιn O kendi yasamιnι devam ettirmenin bir yolunu bulacaktιr’dedi O andan sonra, Mehmet telefonu kapattι Anne ve babasι ondan baska bir söz duymadιlar… Birkaç gün sonra, istanbul polisinden bir telefon geldi Ogullarιnιn bir binadan düserek öldügünü söylediler Polise göre intihardι Anne ve baba buyük bir üzüntüyle uçaga binerek ogullarιnιn teshisini yapmak için, atladιgι ildeki devlet hastanesinde bulunan teshis morguna gittiler Mehmet’i teshis etmislerdi Ama gözleri fal tasι gibi açιlarak… , Bilmedikleri bir seyi fark ettiler Mehmet’in bir bacagι ve bir kolu yoktu… |
|