Sana Benzeyemem |
07-26-2007 | #1 |
angelesdream
|
Sana BenzeyememUçurumun kenarına bırakılmış bir taş bebeğim ben, kollarım rüzgar yönüne açılmış, parmak uçlarım değmekte toprağa anca
Acıma! Uçurumun kenarında hayata inat gülebilen bir su düşüyüm ben Güzelliğim kaybolur yüzümü şehre dönersem Bu aceleci insanlar, bu çıkar dünyası, bu leş kokularında barınamam ben Yüzümden/yüreğimden kahırlara veremem Öyle bilmediğim renklere, kolay kolay sinemem ben! Hey! beş kuruşa masumiyetini satan yeşil, büyüdün mü biraz kirlenince, yoksa birikti mi özlemler kuytu köşelerinde? As beni! Beni öldür! Beni kurşunlara diz! Beni alıkoy mutluklardan! Kendini okşa karalarınla! Üzgünüm, sana benzeyemem! Bak bakalım var mı kendinden izler yüreğimin ellerindee, çok zorlama seviyormuş gibi yalan da olsa hissettiremem Dünya buysa, koşullar bunu gerektiriyorsa, gereksirse emanet ederim kendimi uçuruma Gerçek şu: Uzak dur! Bu erinç, sana benzeyemem! |
07-26-2007 | #2 |
mate
|
Hey! beş kuruşa masumiyetini satan yeşil, büyüdün mü biraz kirlenince, yoksa birikti mi özlemler kuytu köşelerinde? vayyy vayy vayyy tek kelime ile mükemmel ya yazabilecek yorum bulamıyorum o kadar güzel |
07-26-2007 | #4 |
Ergenekon
|
çok çok güzel, her yönüyle, fotoğraf da tam uyum sağlamış seçim çok güzel olmuş, teşekkürler |
07-26-2007 | #5 |
karabocek
|
muhteşem gercekten
07-26-2007 | #6 |
bbk
|
çok güzelmiş gerçekten eline sağlık teşekkürler devamını bekliyoruz:)
07-26-2007 | #7 |
tatia27
|
Üzgünüm, sana benzeyemem! Bak bakalım var mı kendinden izler yüreğimin ellerindee, çok zorlama seviyormuş gibi yalan da olsa hissettiremem Dünya buysa, koşullar bunu gerektiriyorsa, gereksirse emanet ederim kendimi uçuruma Gerçek şu: Uzak dur! Bu erinç, sana benzeyemem! harika olmuş canım emegine saglık
07-27-2007 | #9 |
[YaSiN]
|
Bak bakalım var mı kendinden izler yüreğimin ellerindee, çok zorlama seviyormuş gibi yalan da olsa hissettiremem çok güzel cnm ya her zamn devamını bekleriz teşekkürler |
|