Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
140, kilo, normalde, tartıda

Tartıda 140 Kilo Normalde 75 Kilo...

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Tartıda 140 Kilo Normalde 75 Kilo...

Arkadaşlar bu olay benim babaannemin başından geçmiş ve bize anlatmıştıBenim küçükken ölen bi Esra halam vardıÖlüm sebebini kimse bilmiyorduOtopside sonuç çıkmamıştıÖldükten 2 gün sonra babaannem üstünde bir ağırlık hissetmiş ama kaldırması çok güçBuna bi kaç gün dayanmış ama sonra doktora gitmiş doktor röntgen çekmiş bişi bulamamışTek tek kontrol etmiş tartıya çıktığında 140 kilo gelmişDoktor şaşkınlıktan ne yapacağını şaşırmışBişi diememiş bundan bi kaç gün sonra kurban bayramıydı babaanneme gitmiştikResim çektirdik fotoğrafçıdan bi kaç gün sonra resmi çıkardığımızda çok şaşırmıştık resimde babaannemin üzerinde omzuna oturmuş bi şekilde ölen halam vardı kanlı kanlı ben onu gördüğümde ağlamıştımBabam şaşkın şaşkın olduğu yerde kaldıResmi babaanneme göstermemiştik çünkü kadın hasta iice üzmeyelim dedik Bi kaç gün sonra babaannem ayağa kaktı çok iyiyim bugün dedi tartıya çıktı 75 kilo geldiŞaşırdık resme baktığımızda halam babaannemin üstünde değildiVe bu bişi diil halam bi kaç kere rüyama girdi babamla konuşuolardıSende çok yakında bizden olacaksın demiştiVe o rüyayı gördükten sonra ben 1 hafta uyuyamadımPisikoloğa gitmiştik saolsun o biraz yardımcı olduAma hiç aklımdan çıkmıyor bu olay
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com