Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
boyu, çocuk, menüsü, uzun, vermediler

Boyu Uzun Diye Çocuk Menüsü Vermediler ! :D

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Boyu Uzun Diye Çocuk Menüsü Vermediler ! :D

Ben Gardner ailesiyle birlikte İngiltere Gloucester?da bir Çin restoranında ilginç bir olay yaşadı

Çin yemeklerini çok seven Ben için babası 20 dolarlık çocuk mönüsünden istedi Ancak, lokanta yetkilileri Ben?e boyu uzun olduğu için çocuk indirimli mönüden veremeyeceğini söyledi Çünkü lokanta söz konusu yemekleri 140 santimden uzun çocuklara vermiyordu ve Ben 149 santimdi

Bu duruma çok kızan Ben'in babası Babası Gareth öfkesini; "Birkaç hafta önce buraya geldik ve çocuk mönüsü aldık, herhalde benim oğlum bu kadar kısa sürede kocaman bir adam olmuş olamaz Üstelik daha önce geldiğimizde boy ölçmemişlerdi Şimdi de sadece 10 santim uzun olduğu için yemek vermediler Böyle gülünç bir şey olabilir mi?" diye anlatırken restoran adına konuşan bir yetkili ise; "Neden böyle kızdıklarını anlamadım Bizim de bazı kurallarımız var ve 140 santimden daha uzun olanları çocuk kabul etmiyoruz Her isteyene çocuk mönüsü veremeyiz ki" diyerek uygulamalarını savundu

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com