Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
satanistler

Satanistler

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Satanistler

birgün bu korkunç hikayeleri okuyordum hepsini tek tek okudumbirde şeytanla uğraşma diye bir hikaye vardıonu okudum ve çok etkilendimo hikayeyi okuduğum zamanlarda satanistlere ilgi duyuyodumbu hikayede satanistleri anlatıyodubu hikayeye pek inanmamıştım ve hikayenin sonunda satanistlerin msn adresi vardımsn adresini aldım ve ekledimherzaman açık değildi3,4 gün sonra tekrar baktığımda açıktıbana konuş hadi dediler ve başladık konuşmayailk önce başka bişi konuşcaz sandım biraz msn adresimi nerden aldın gibi sorular bekliodum ama bana ilk sordukları soru şu oldu satanist olmak istermisin?ben hayır dedim onlar neden istemiosun çok güzel deyince korkmaya başladım ve ben çıkıorum dedimonlar bak bizim amacımız seni korkutmak değil sadece nette çoğalmaya çalışıoruz eğer çoğalamazsak yakında katliam yapıcaz dedilerben iyice korkmaya başladım ve artık çıkıorum ve satanist olmıycam dedimonlarda bidaha msn yi açmazsan seni bulur ve öldürürüz dedilerben hemen msn yi kapattım ve annemin yanına gittimherşeyi anlattım annemde aç msn ni korkma dedi annemin öle demesiyle ben msn mi tekrar açtım ama o satanisti engellemek için tekrar açtığımda satanistler hoşgeldin dediler ve ben acayip korktum hemen silip engelledimbenim ayrıca netlogta ve hi5te de adresim var birazda oralara bakıyım kafam dağılsın dedimve ne göriyim netlogtada bir satanist hemen oradanda çıktımsanki bir anda etrafım satanistlerle çevrili gibi oldusaat 10 du herkes yatıyodu evde duramıodum ve o korkuyla kendimi dışarı attımbiraz hava aldım içimden ağlamak geliodu ağladım sonra kendime geldim ve evime gittimbu olayın üstünden 2 hafta veya daha fazla bir süre geçti hala unutamadım ve çok korkuyorumarkadaşlar siz siz olun sakın benim gibi maceracı ve meraklı olmayın belki daha kötüsüde olabilirdi size yemin ederim bu olay gerçekben inanamadım zararı bana oldusizde ister inanın ister inanmayın sonuçta yararı da zararı da size
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com