Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
delik, kara, kuyu

Kara Delik Gibi Kuyu

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kara Delik Gibi Kuyu

Bolu'nun Mudurnu ilçesinde, su kuyusuna giren 2 kardeş ile, onların çıkmaması üzerine kuyuya giren 1 kişi öldüİlçenin Karataş köyünde, Ali Demiröz (30) ve kardeşi İsmet Demiröz, temizlemek için sel nedeniyle çamurla dolan 1 metre genişliğinde 10 metre derinliğindeki içme suyu kuyusuna girdilerKardeşlerin çıkmaması üzerine Recep Dönmez de (50) kuyuya girdi Kuyuya girenlerin çıkmadığını gören yakınları, jandarma ve Bolu Belediyesi itfaiye ekiplerinden yardım istediler Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, Ali ve İsmet Demiröz'ün cesetlerini kuyudan çıkardılar Recep Dönmez'in cesedi ise ekiplerin uzun süren çalışmalarının ardından kuyudan çıkarılabildi
İtfaiye ekiplerinin, kuyunun havasız olması nedeniyle cesetleri çıkarırken zor anlar yaşadığı gözlendiAli ve İsmet Demiröz ile Recep Dönmez'in yakınları, olay sonrasında sinir krizi geçirdiler Ölenlerin akrabaları, geç geldiğini ileri sürdükleri itfaiye ekipleriyle tartıştılar Jandarma ekipleri, kuyunun çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldılarAli ve İsmet Demiröz ile Recep Dönmez'in cesetleri, otopsi için Mudurnu Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı

3 kişinin, kuyu suyunu çekmek için kullanılan motorun gazından zehirlenmiş olabilecekleri, kesin ölüm nedenlerinin ise otopsi sonucunda belirleneceği bildirildiOlayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı
ARKADAŞLAR KUSURA BAKMAYIN KUYUNUN RESMİNİ KOYAMADIM SİZLERİ SEVİYORUM

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com