Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gidişin

Gidişin....

Eski 07-24-2007   #1
Balikcicocuk

Gidişin....

Sana gitme diyemediğim zaman; gözlerine baktım ağlamaklı ve çaresizce Belki anlar, anlar da gitmez diyen bir umutla
Ellerin kayarken ellerimden yavaşça seni seviyorum dedim Sessizce belki de vazgeçip yanımda kalmanı bekleyerek Sararken kolların beni yavaşça kokluyordum saçının her telini ve güzel tenini unutmak istemezcesine Verirken son buseni akıyordu gözlerimden yaşlar usulca

Sana gitme diyemediğim zaman; ağlıyordum önce sessizce bir köşede dönecek diyen bir umutla Gözyaşlarımı akıtırken gönlüme ılık ılık, başımı kaldırıp bir daha baktım ardından belki de geri dönmeni bekleyerek Düşerken kar taneleri kirpiklerime hayalin vardı gözlerimde ve halâ kokunu duyuyordum esen rüzgarda Fırtınalar eserken ardından son busenin sıcaklığı duruyordu yanağımda

Sana gitme diyemediğim zaman;bir yanlızlık resmi çizildi önce Sonra hafiften bir rüzgar esti, üşümeye başladı ellerim senin yokluğunu hatırlatırcasına Bir buruk ses vardı hala kulağımda sevda türküleri söyleyerek rüzgârın uğultusuna karışan Sessizce sallarken elimi ardından bir küçük tebessüm belirdi yüzümde bu son vedâ'ya aldırmayan

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-27-2007   #2
puslu

eline sağlık balıkcıçocuk paylaşım için teşekkürler
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com