Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dış, vakitlerim

Düş Vakitlerim

Eski 07-22-2007   #1
Ergenekon

Düş Vakitlerim

Düş Vakitlerim

Ve toprakla sözleşen düşlerimi yere yığıyorum, düşlerim buz kesiyor Tabutuma sürme ellerini, ıslak mekânlarda canımı yakıyorum Mırın kırın ediyor güneş, yüreğime doğmamaya yeminli Bir yıldıza sürüyorum ellerimi; ellerim yar, yüzüne hasret say ki
Ses vermiyor içime evren, hürriyetimi kuyularda sessizliğe verdim sanki Gömleğime bulaşmış sevdanın izi, boğuştukça içime nakşediyorum, yârim gölgeni Hürriyetim de, sesim de, sözüm de yârim, gözlerinde? Bakıyorum, çaresizim Cesedime sürme gözlerini, kanımın damarlarımdan çekildiğini hissediyorum Kaçıyor yığınla his, sessizliğe bürünüyor çığlık! Kelepçelerimi sıkıyorlar, bileklerim inciniyor Avazım çıktığı kadar susuyorum, beni yalnızca korkularım duyuyor Gözlerime sürülse de kor, yüreğimi kim edebilir kör? Gözlerimi daldırıyorum boşluğa, avuçlarımı dolduruyor hüzünler?
Söylesene yârim, sensiz mevsimler hep mi birbirine benzer? Yokluğuna alıştırma ruhumu, ızdırabım dağları deler İlkim, sonum ve her baharım? Adına /dokunulmaz/ şiirler yazdığım İklimlerce sevdiceğim, ömrüme binlerce sen serptiğim Kanattığım dünlerden geriye kalan yokluğun, varlığının habercisidir sonuma Boz bulanık sulardan yüreğime yansıyanım; içimi senden gayrısına açamadım asla Tükettiğim zaman davacı olur mu benden bilmem ama, tükendiğim zamana davacı olamam asla!
Her "zaman" senden bana bir hatıra! Varlığının habercisidir, gözlerime yığılan öteler
Yüreğine dolanıyor mu içimin haberleri? Yakıyor mu göğüne yağan yağmurlar avuçlarını Aç kollarını, ufuklar sarılsın boynuna
Yüreğini işgale yeltenmesin hiçbir kimse, takipçisiyim düşlerinin
Kanayarak iniyorum merdivenlerinden düşlerinin
Gözlerini aldım yanıma /Susmuyorlar/
Bu karalar ve bu gece rengi ne güzel yakışıyor bana düş vakitleri
Özlemin yanıyor yakın mesafelerde

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-22-2007   #2
mate

Uzun zamandır okuduğum en güzel düz yazı
Çok teşekkürler
size mi ait?

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-22-2007   #3
Ergenekon

Alıntı:
mate tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Uzun zamandır okuduğum en güzel düz yazı
Çok teşekkürler
size mi ait?
Mümine Sena' ya ait kısaltılmış bir yazı

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-22-2007   #4
mate

Alıntı:
Ergenekon tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Mümine Sena' ya ait kısaltılmış bir yazı
Soruma cevap verme inceliğini gösterdiğiniz ve ayrıca bu güzel yazıyı paylaştığınız için teşekkürler sevgili ergenekon

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com