Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
garip, ilginçç, olay

Garip Olay İlginçç

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Garip Olay İlginçç

Bu olay Alıntıdır ve bir kızın azından alınmıştır küçük kız olayını anlatıyor:
Korkunç ve gerçek bir olay

Ben 4 yaşında dayımı kaybettim ve onu hiç görmedim nasıl biri neye benziyor kime benziyor hep merak ederdim bi gün haber geldi dayımın ölüm haberi ve ben daha çok üzüldüm dayımlar istanbulda yaşıyordu ben 4 yaşında olmama rağmen o günü çok net hatırlıyorum çok ağladım ve bikere olsun onu görseydim Bigün köydeydik ve teyzemlerin bahçesine gittik gece orda kaldık bakçe içinde bi evleri vardı ben teyzem ve kuzenim ben uykuya daldığım an uyandım dayım gelmişti ölen dayım (bu rüya değil) yaklaştı bana korkma kızım dedi beni görmek istemiyormuydun hep merak ediyormuşsun bak burdayım geldim dedi ben hiç korkmadım yanına gidip sarıldım gel kızımla bahçede gezelim dedi ben kuzenimide uyandırmak istedim oda seni görsün sevinir dedim hayır ben senin için geldim seni görmeye geldim dedi onu uyandırma bırak uyusun dedi ve elimden tutup bahçenin içine gittik karanlık dedim korkma yanında ben varım erik yiyelimmi ne dersin dedi ben elma istedim ve koparıp verdi sabaha karşı hava aydınlanmak üzereydi nerdeyse biz hala el ele bahçenin içinde geziyoruz sonra getirdi yatağa yatırdı sakın korkma bak ben ölmedim ama şimdi gitmeliyim dedi Ve ben hiç korkmadım sabah uyandığımda bi başka olmuştum mutlu bi şekilde uyandım ve sanki dilimi bağlamışlar gibi bu güne kadar kimseye tek kelime etmedim hep anlatmak istedim ama bi türlü kimseye bunu anlatamadım Eve gittiğimde dayımın bi resmini istedim annemden omu diye dayımı hiç görmedim tanımıyordum çünki ve resmini görünce evet bu dedim annem ne oldu dedi bişey yok dedim ve sustum

Ogun gerçekden dayımı geldi ve gördüm bu rüya değildi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com