Google Earthda İnsanlar Nerde? |
07-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Google Earthda İnsanlar Nerde?Aşağıdaki resim küçültülmüştür Buraya tıklayarak büyütebilirsiniz Resmin orijinal boyutları 795x645 ve 85KB Arakadaşlar bu konu daha önceden açıldı mı bilmiyorum Şimdi herkesin ya da şöyle diyim evinde interneti olan hemen hemen herkez google earth progra-mını kullanıyordurPeki hiç düşündünüz mü? Mesala yaklaştınız iyice evler arabalar görülüyorPeki hiç bir insan gördünüz mü? Ben hiç bir insana rastlamadım earth'da Sizce de tuhaf değil mi?Ya da şöyle diyim peki hiç bir köpek,inek vb gördünüz mü? Mesala üstteki en üstteki resme bakın örnek olsun diye ekledimSadece evler ve arabalar var |
Google Earthda İnsanlar Nerde? |
07-13-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Google Earthda İnsanlar Nerde?çok güzel bir konuya değinmişsin gerçekten ben hiç dikkat etmemiştimHarbiden hiç bir insan yok mesela çok önemli bölgeler yaklaştırıldıkça çok netleşiyorMerkez yerlerde insan trafiğinin bol olduğu yerlere bakıyorum hiç bir tane insan yokEn son olarak pazara da baktım çadırlar gözüküyor yine insan yok Hadi insanlar çok küçük olduğundan gözükmüyordur diyeceğim trafik lambaları ve levhalar gözüküyor , yne insan yokAcaba google earth bbilinçlimi siliyor insanları |
|