Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
, bilen, cevabını

Acaba Cevabını Bilen ¿ ♥

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Acaba Cevabını Bilen ¿ ♥

Beyler dikkatinizi hiç çektimi bilmem ama ♥Kuran-ı Kerim♥e göre insanlar Adem ile Havvadan meydana geldi diyor Ama işin garip yanı ise insanlar maymundan geldi diyor bilim☺ en çok anlamadığım şey bu ikisi birbiriyle alakasız burdaki garip cevabı bilen varmı¿

ALINTI

Alıntı Yaparak Cevapla

Acaba Cevabını Bilen ¿ ♥

Eski 07-13-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Acaba Cevabını Bilen ¿ ♥

bence insanların maymundan geldiğine inanmak tamamen yalan çünkü ilk insan Hz ADEM ve Hz HAVVA bu maymun olayı sadece müslümanların inaçlarıyla alay edilmesi için yapılan bir oyundur Ben bir MÜSLÜMAN olarak bu teoriye inanmıyorum Ben kitabımız KUR-AN'I KERİM 'e inanıyorum ve bu yüzden buna inanmıyorum AMA avrupalı kafirlr maymun olduklarını kabul ediyorlarsa birşey diyemem , ,,,,,,
Alıntı Yaparak Cevapla

Acaba Cevabını Bilen ¿ ♥

Eski 07-13-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Acaba Cevabını Bilen ¿ ♥

İnsanların Biyolojik Yapı Olarak Ve [ZEKA] bakımından benzetiyorlar maalesef
Ama Aradaki Fark ŞU!
Bir hayvana 10 a kadar saymayı öğretmek 10 yıl yaklaşık Bunu Bilinmeyen Dil OLarak alırisek
Ben 1 Ayda İngilizcemi Süper Denecek Yaptım Sayılar Derlerse İngilizce Tüm Sayılar!
Biyolojik Farklılık İse Şöyle Özellikle Erkeklerde Bulunan Kuyruk Sokumunu Eski Kuyruğun Kalıntısı Olarak Görüyorlar Oysa Yüce Yaratıcı Bizi Öyle Bir Şekilde Yaratmışki O Eklem Yeriyle Erkek Üreme Organın Alakası Yok Denecek Kadar Az
Ama Bazı Bilim İnsanları Bunu BİLİME göre Yanıtlamaya ÇalışıyorOnlara Göre Big Bang Teorisi ile Evren Oluşmuş Güneşten Kopan Bir Parça Dünyayı Oluşturmuştur Sonra Yüksek Isıdan Dolayı NÜKLEER bir Patlama Gerçekleşip Canlılar Ortaya Çıkmıştır Buna CERN teoriside Dahildir [Konularımda Bulabilirsiniz]

Kur anı Bir Kez Okusalar Gerçeği Anlarlardı Bu Yazı Bir Teşekkürü Hak Etti Bence

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com