Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hikayeler, korkunç, yaşanmış

Korkunç Ve Yaşanmış Hikayeler

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

-----------------------------------------------------------------------Şimdir sizlerle korkunç şeyleri paylaşmak istedim NOT=ALINTIDIR

Korku Vadisi
Gizemli
gecelerden her hangi bir gece sokağa çıkmış yürüyorduk sonra birden değerli bir ağabeyimi gördüm bir yere doğru hızlı hızlı gidiyordu ona sordum nereye diye oda birşeyler oluyor bir şeyler olyor diye cevap verdi neler olduğunu sorunca da gel benimle dedi sonrasımı sonra ise buyuk bir apartmana doğru yürüdük hemen içeri girmeden mahmut abi eline bir şişe kaptı neler olduğunu anlamadan apartmandan içeri girdik içeri girer girmez ezan sesine benzer ama öyle değil daha değişik bir makam ile okunuyordu neyse böyle bir ses ile irkildim sonra apartmandan içeri bir iki adım atar atmaz sağımızda bir kapı açık duruyordu ve bir zihinsel özürlü kişi elinde garip bir cisimle elini duvara yaslamış öylece kapının yanında duruyordu içeri biraz yaklaşmak istediğimde içerde korkunç manzara ile karşı karşıya geldim mahmuh abi hemen kaçmaya başladı bende irkilip kaçmaya başladım kaçarken şişeleri bir kenara attı ama peşinden koşmama rağmen izini kaybetmiştim gecenin karanlığında yapyanlız kaldım geriye doğru kafamı çevirdiğimde ise onu gördüm elinde sıkıştırıcı bir cisim vardı yakaladığını eziyordu içerde gördüğüm manzarada insanların başları sıkıştırılarak öldürülmüştü ewet bu bir çinayetti bu zihinsel özürlü kişi apartmandaki insanları öldürmüş ama ağlıyordu ve o ezana benzeyen ses yine duyulmaya başlamıştı ben bir taksiye atlayıp kaçtım ve oda arabanın peşinden koşmakta idi sonrasımı bende bilmiyorum bye

" Bu olay 3 Ekim 2003 tarihinde gerçekleştiAşağıda anlatılanlar tamamen doğrudur!!! O gün benim doğum günümdüÇağırdığım arkadaşlarımın gelmesini bekliyordumİlk en iyi arkadaşım geldi(adını vermiyeceğim)sonra birlikte diğer arkadaşlarımın gelmesini bekledik Herkez geldi ve bilgisayar oynuyacaktıkHer doğum günümde olduğu gibi annem evden gitti Oyunumuz bitti ve arkadaşlarımın getirdiği hediyeleri açcaktımOndan önce arkadaşlarımdan biri hemen ortaya atıldıBence kimse yokken ruh çağıralım dediBende arkadaşlarıma danıştım olur dedilerAramızdan biri ruh diye bir şey yok dediAma oda katılmak zorunda kaldıKimin ruhunu çağıralım diye düşündükKafadan birini attık ve geldiRuh sapık çıktı kız arkadışıma bazı sözler söyledi: *Senle yatıcam rüyana giricemSana tecavüz edicem bir daha rüyandan hiç çıkmayacağım sen uyumak istemiycen her yerde artık beni görücen sonra direk kız ortadan kalktı ve inanmayan arkadaşım bizim söylediğimizi sandıGülerek kalktıSonra pastayı yedik,hediyeleri açtım ve dışarı çıktıkKız arkadaşım korkuyodu dışarıya çıktık ve gene o ruh geldi biz ruhu göremiyorduk ama gözüm önünde kız arkadaşım delirmiş gibi üzerime gelme diyorduSonra annem geldi olanları anlattık kız arkadaşım bir gün bizde kaldıO benim yatağımda yatıyordu bende salondaGece 4 gibi bağırmaya başladı uyandırmaya çalıştık uyanmıyorduEn son bende cevşen vardı ve ona taktık üzerine su dök- tük uyandı rüyasında gene o ruhu görmüş ve ben gelmişim ona yardım etmişim Bir daha ruh çağırmadık

Korku Vadisi
Mezarlik
gönderen :eddylumax@mynetcom - " birgün eve gitmek için mezarlıktan geçmem gerkti vakit oldukca geçti arkadaşım demirkanla yürürken birden korkunç bi ses geldi tabiki merak ve korku karışık bi şekil de sesin kime ait oldunu öğrenmek için yolumuzu değiştirip mezarlığın içine doğru iyiden iyiye ilerledik ve gördüğümüz şey karşısında dehşete kapıldık iki kişi yada ikitane tanımlayamadığımız cisim sanki tartışıyordu bizi görünce bir anda kayboldular bizde o korkuyla kaçmaya başladık mezarlıktan çıkmamıza yüz yüzelli metre kala önümüzüde belirdiler bizi alıb bulunduğumuz yerden çok daha uzak biryere götürdüler ve ayıldıgımızda bir mağranın içindeidik negariptiki hiç birşeyimiz yok diye sevinirken ogünden sonra sürekli cinleri ve ölüleri (görmeye ve duymaya) başladık "VE O GÜNDEN SONRA BİRDAHA MEZARLIKLARA GECELERİ ASLA UĞRAMADIK O GECE SON OLDU " YAZAN=DEMİRKAN VE EJDERİNRUHU (YAZDIKLARIM TAMAMEN DOĞRU ŞÜPENİZ OLMASIN

Korku Vadisi
Misafir cinler
misafir cinler - " Size anlatmak istiyorum Çok güzel bir gündü en sevdiğim arkadaşlarımı evime çağırmıştım Beraber çay içeriz oturup dertleşiriz diye düşünmüştüm Beklemeye başladım Tabi boş durmuyordum müzik dinliyor günün keyfini çıkarıyordum Olacaklardan habersizdim her zamanki ki gibi fondaki müzik her ne kadar hareketlide olsa içimde birşeyler oluyordu Gündüzdü ama karanlıklar hissediyordum Kapı çalındığında korkmadım desem yalan olur Gelenler onlardı arkadaşlarım en sonunda geldiniz diyip eve konuk ettim onları bir kenara oturdular gülüp eğleniriz diye gelmişlerdi ama suskunlardı Konuşturmak için çok çalıştım ama çabasızdı İçeceğimiz bir bardak çayın bizi neşelendirebileceğini düşünüp oradan çay getirmek üzere ayrıldım Garipti çünkü birbirleriyle bile konuşmuyordu İçimi tarifsiz duygular kapladı neler oluyordu acaba Yanlarına çaylarla geldiğimde ikisi birden bana öyle bir baktılar ki gözlerinde nefret vardı Havayı dağıtmak istedim yine sustular Tam o esnada arkadaşım çayını upuzun tırnaklarıyla karıştırmaya başladı Tırnaklar gördüğüm an kaynar sular boşandı Korkuyordum nasıl uzaklaşabilirdim (Cinler insan kılığına girdiklerinde ya tırnakları uzun olur yada vücutlarının bir bölümü farklı olur) Son çırpınışlarımdı Kaçmalıydım tam o esnada bugüne kadar sesine sinir olduğum kapı zili bana en güzel şarkılar gibi gelerek çaldı Müsadenizle diyip kapıya yöneldim sessiz durmaları beni korkutmuştu ama kapıyı açmak son çaremdi Kapıya yöneldim kapıda abim vardı Hızla olayı anlattım hadi gidelim çabuk olmalıyız kaçmalıyız dedim içerde cinler var Nerden anladın dedi Kısaca önemsemeyerek uzun tırnakları vardı dedim Abim hızla yüksek sesle tırnaklarını gösterip böylemi dedi Ve o anda bayılmışım sonra geciken arkadaşlarım geldiğinde beni ayıltılar

ALINTIDIR!

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-13-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

arkadaşlar bu olay başıma gelmeden böyle şeylere gülüp geçerdim size yaşadıyım deneyimlerden bitanesi anlatıyım bizim ikitane köpeğimiz vardı oazamanlar bigün evde tek başımaken bilgisayarımda film izliordum köpeklerimin ikiside ayak ucumda yatıyorlardı film güzel olduyundan dolayı filşme odaklanmıştım bi süre sonra köpeklerim kafalarını birden kapıya dikti ve sanki birisi gizli gizli eve girmişte onu takip ediorlar gibi bakmaya başladılar sonra kapıyı açtım etrafa baktım ama kimseler yoktu avlamaları devam etti ne yapsam susmadılar bende fazla üstünde durmadım film izlemeye devam ettim sonr gözüm kolidora takıldım yemek salanun kapısı aralıktı ve ohan gördüklerimin adımın mert olduyu kada gerçek olduyunu bilordum siyah bi köpek kapının önünda duruyordu aynı şu polis köpekleri vardırya kurt köpekleri aynı onun gibi simsiya ve gözleri kırmızıdı ve ben dona kaldım kalbimin yerinden çıkıcanı znannettim köpeklerim emen yatamın altına kaçtı sonra gözlerimi kapadım tekrar açtım ağla ordaydı sonra salona gittiği gördüm elime hoklava aldım içeri koştum ve hir birşey görmemedim bu köpek heyer hayalet değilse nasıl gedi biz apartmandayız 4 kat köpeğin içeri gelmesi için apartman kapsının açık olması o ağır kapıyı açması ve bizim kapnında açık olması gerekiordu apartmanda bizden başka kimseni köpeği yoktu zaten yasaktı köpek beslemek bizim köpelerimiz küçük olduyu için bişi demiorlardı zararsız olduklarından bu ilk deneyimimde daha sonraları daha kötüleşti evdeki diğer bireylerinde benzer olaylar yaşadıklarını öğendim insan fgürleri gölgeler ayak sesleri ne yaptıysk gitmedi çağreyi evi değiştirmekte bulduk ve herşey normel döndü köpeklerimişz bile köpekerlimiz çok saldırgan olulmuşlardı uysuz süreklide hasta oluyorlardı daha bir çok olay yaşadım o evde
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com