Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ayrılıyorum, forumdan

Forumdan Ayrılıyorum

Eski 07-17-2007   #1
virüs

Forumdan Ayrılıyorum

Alıngan: Zaten unutuldum, gitsem de kimse farketmiyecek O yüzden yazayım dedim, ben diyorum, gidiyorum Ooo, kime diyoruz ?! Bak hiç dinliyorlar mı ?

Abazan: 3 erkek üye başına 1 bayan üyenin düştüğü bir forumda daha ne kadar durabilirimki ? Olasılık hesabı diye bir şey var kardeşim ? Kişi başına en az 2 bayan düşen forumlar da var Ee, ne duruyorum o zaman, hayret bişi

Admin: Forumundan ayrılıyorum Taksidi ödeyemedik bu ay Doğal olarak siz de ayrılmış olacaksınız Canlarım benim, benim ayrılmama hiç dayanamazsınız

Muhalif doğacı: Forumdan ayrılıyorum arkadaşlar Direnişlerime rağmen forumun en altındaki ağaçlar kesilerek "forum oyunları" bölümü açıldı Adminleri şiddetle kınıyorum Kın kın kın

Deli: Ben deliyim deli Manyağım ben O yüzden ayrılıyorum forumdan Neden demeyin, ben de bilmiyorum Deliyik dedik ya alla alla niye soruyonuz Bak şimdi de ayrılmıyorum Piskolojik manyağım ben Ne yaptığım belli değil Deli, -efendim Ehuehue, kendi kendime de konuşuyom Deliyim, yaparım

Duygusal: ben bennn …………………daha fazla konuşamayacağım bööööwwww

Kıskanç: Hiç bi isimli konularda ismim geçmiyo İlle söylemem mi lazım kardeşim ? En kısa zamanda kendimi o tür topiklerde görmek istiyorum, fazla zamanım yok, akşam oldu, ortama akmam lazım Akmerkez beni bekler Adım en az 3 isimli topikte geçene kadar foruma uğramıyacağım

Dolmuş şoförü: Duyduğuma göre forumda 2 tane taksi şöförü olan üye varmış Onların olduğu yerde ben bir dakka durmam Onlar gidene kadar yokum ben arkadaşlar Kahrolsun taksiciler, yaşasın dolmuş şöförleri

Yeni Üye: Ben çok yeniyim Eskiyene kadar foruma girmiyeceğim

Ezik: Kimse bana ait bir karikatür bile yapmadıYerim böyle forumuHadi ben gider

Sülük:Valla 10 defa banlandım gene geldimHeheheheheNeyse ben gidiyorum desemde inanmayınSülüğüm benBu başlığı banlanıyım diye açtımBu nikten sıkıldım çünkü hihihihihi

Ciks:Ay ayol koskoca forumda no magazin,no çekiştirmece,çokça insan var bir love story bile yok,o kadardır forumdayım biriyle bile flört edemedimBen beyni kaslı erkek değil cüdanı kaslı erkek istiyomSiz entel dantel takılın ben gidenzi ayüllll

Moderatör: Günlerdir deli gibi paylaştımDeli gibi uploadlar yaptımsizde çok yorum yazdınızValla ben bu kaliteli yorumları haketmiyorumHarakiri yapıcamHadi by ahhhhhhhhhhhhh

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-17-2007   #2
bukettt

ben gidenzi ayül:))))))))))))))
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-17-2007   #3
Ergenekon

Sülük:Valla 10 defa banlandım gene geldimHeheheheheNeyse ben gidiyorum desemde inanmayınSülüğüm benBu başlığı banlanıyım diye açtımBu nikten sıkıldım çünkü hihihihihi
:)))))))))

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-18-2007   #4
puslu

Alıngan: Zaten unutuldum, gitsem de kimse farketmiyecek O yüzden yazayım dedim, ben diyorum, gidiyorum Ooo, kime diyoruz ?! Bak hiç dinliyorlar mı ?
:))))) eline sağlık

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-18-2007   #5
[YaSiN]

Kıskanç: Hiç bi isimli konularda ismim geçmiyo İlle söylemem mi lazım kardeşim ? En kısa zamanda kendimi o tür topiklerde görmek istiyorum, fazla zamanım yok, akşam oldu, ortama akmam lazım Akmerkez beni bekler Adım en az 3 isimli topikte geçene kadar foruma uğramıyacağım

heheheheeee

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-18-2007   #6
pesimistt

eLLerine sağLık çok tşk ederm :)
Rüyalarıma gel
Umutlarıma gel
Süsle yine

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-18-2007   #7
02yakup

korkunçççççççççç

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com