Forumdan Ayrılıyorum |
07-17-2007 | #1 |
virüs
|
Forumdan AyrılıyorumAlıngan: Zaten unutuldum, gitsem de kimse farketmiyecek O yüzden yazayım dedim, ben diyorum, gidiyorum Ooo, kime diyoruz ?! Bak hiç dinliyorlar mı ?
Abazan: 3 erkek üye başına 1 bayan üyenin düştüğü bir forumda daha ne kadar durabilirimki ? Olasılık hesabı diye bir şey var kardeşim ? Kişi başına en az 2 bayan düşen forumlar da var Ee, ne duruyorum o zaman, hayret bişi Admin: Forumundan ayrılıyorum Taksidi ödeyemedik bu ay Doğal olarak siz de ayrılmış olacaksınız Canlarım benim, benim ayrılmama hiç dayanamazsınız Muhalif doğacı: Forumdan ayrılıyorum arkadaşlar Direnişlerime rağmen forumun en altındaki ağaçlar kesilerek "forum oyunları" bölümü açıldı Adminleri şiddetle kınıyorum Kın kın kın Deli: Ben deliyim deli Manyağım ben O yüzden ayrılıyorum forumdan Neden demeyin, ben de bilmiyorum Deliyik dedik ya alla alla niye soruyonuz Bak şimdi de ayrılmıyorum Piskolojik manyağım ben Ne yaptığım belli değil Deli, -efendim Ehuehue, kendi kendime de konuşuyom Deliyim, yaparım Duygusal: ben bennn …………………daha fazla konuşamayacağım bööööwwww Kıskanç: Hiç bi isimli konularda ismim geçmiyo İlle söylemem mi lazım kardeşim ? En kısa zamanda kendimi o tür topiklerde görmek istiyorum, fazla zamanım yok, akşam oldu, ortama akmam lazım Akmerkez beni bekler Adım en az 3 isimli topikte geçene kadar foruma uğramıyacağım Dolmuş şoförü: Duyduğuma göre forumda 2 tane taksi şöförü olan üye varmış Onların olduğu yerde ben bir dakka durmam Onlar gidene kadar yokum ben arkadaşlar Kahrolsun taksiciler, yaşasın dolmuş şöförleri Yeni Üye: Ben çok yeniyim Eskiyene kadar foruma girmiyeceğim Ezik: Kimse bana ait bir karikatür bile yapmadıYerim böyle forumuHadi ben gider Sülük:Valla 10 defa banlandım gene geldimHeheheheheNeyse ben gidiyorum desemde inanmayınSülüğüm benBu başlığı banlanıyım diye açtımBu nikten sıkıldım çünkü hihihihihi Ciks:Ay ayol koskoca forumda no magazin,no çekiştirmece,çokça insan var bir love story bile yok,o kadardır forumdayım biriyle bile flört edemedimBen beyni kaslı erkek değil cüdanı kaslı erkek istiyomSiz entel dantel takılın ben gidenzi ayüllll Moderatör: Günlerdir deli gibi paylaştımDeli gibi uploadlar yaptımsizde çok yorum yazdınızValla ben bu kaliteli yorumları haketmiyorumHarakiri yapıcamHadi by ahhhhhhhhhhhhh |
07-17-2007 | #3 |
Ergenekon
|
Sülük:Valla 10 defa banlandım gene geldimHeheheheheNeyse ben gidiyorum desemde inanmayınSülüğüm benBu başlığı banlanıyım diye açtımBu nikten sıkıldım çünkü hihihihihi :))))))))) |
07-18-2007 | #4 |
puslu
|
Alıngan: Zaten unutuldum, gitsem de kimse farketmiyecek O yüzden yazayım dedim, ben diyorum, gidiyorum Ooo, kime diyoruz ?! Bak hiç dinliyorlar mı ? :))))) eline sağlık |
07-18-2007 | #5 |
[YaSiN]
|
Kıskanç: Hiç bi isimli konularda ismim geçmiyo İlle söylemem mi lazım kardeşim ? En kısa zamanda kendimi o tür topiklerde görmek istiyorum, fazla zamanım yok, akşam oldu, ortama akmam lazım Akmerkez beni bekler Adım en az 3 isimli topikte geçene kadar foruma uğramıyacağım heheheheeee |
07-18-2007 | #6 |
pesimistt
|
eLLerine sağLık çok tşk ederm :)