Durum Yoklaması:) |
07-15-2007 | #1 |
bbk
|
Durum Yoklaması:)aşşağıdaki formatı herkes foruma geldiğinde doldursun :D Ne Düşünüyorsun : Ne Dinliyorsun : Ne Hissediyorsun : Ne Yiyorsun : Ne İçiyorsun : Kiminle Chat : Kaç Saattir Nettesin : Netten Sonra Ne Yapacaksın : üsttekini kopyalarsak kolay olur:D Ne Düşünüyorsun : hiç bişi Ne Dinliyorsun : gripin Ne Hissediyorsun : güzel şeyler heralde:) Ne Yiyorsun : hiç bişi Ne İçiyorsun : sigaraaa Kiminle Chat : kimseyle Kaç Saattir Nettesin : 3 saat oldu Netten Sonra Ne Yapacaksın : dışarı çıkıcam
07-15-2007 | #2 |
bessraa
|
Ne Düşünüyorsun : pppffhh billmiorumm yaahh Ne Dinliyorsun : Ozan-Arkadas Ne Hissediyorsun : ppffhh billmiorum ama hayatımda en choq seffdiim kishii össlledim=(( Ne Yiyorsun : Hichbishiiiii=)) Ne İçiyorsun : Gazoss Kiminle Chat : Msn kapallı yonjaa zmanııı=)) Kaç Saattir Nettesin : 30 dkka ollmushtur Netten Sonra Ne Yapacaksın : ishte bunu hich billmiorum chünqü bunda sonra sbah 5 e kdar netteim sanırım=)) |
Cevap : Durum Yoklaması:) |
12-10-2008 | #3 |
meLankoLik_asaLet
|
Cevap : Durum Yoklaması:)Ne Düşünüyorsun : aşkımı Ne Dinliyorsun : raziel Ne Hissediyorsun : üzgn Ne Yiyorsun : şeker Ne İçiyorsun : kolaa Kiminle Chat : aşkımla + kankamla Kaç Saattir Nettesin : 4 :) Netten Sonra Ne Yapacaksın : yatıp uyumayı planlıyorm :) |
12-11-2008 | #4 |
seçkin60
|
Cevap : Durum Yoklaması:)Ne Düşünüyorsun : Travian Ne Dinliyorsun : sagapa kajmer-can havli Ne Hissediyorsun : çok tırsıyorum Ne Yiyorsun : çikolata Ne İçiyorsun : hiçbir şey Kiminle Chat : sınıftan bi arkadaş Kaç Saattir Nettesin : 45 dk Netten Sonra Ne Yapacaksın :uykum var uyuyacağım |
01-25-2009 | #5 |
seçkin60
|
Cevap : Durum Yoklaması:)esmer_yar mesajında şeker yiyorum ve kola içiyorum demişsin KOLAYLA ŞEKER Bİ ARADA OLURMU? |
01-28-2009 | #6 |
dejavu2009
|
Cevap : Durum Yoklaması:)Ne Düşünüyorsun : yolculuğu Ne Dinliyorsun : aklımı Ne Hissediyorsun : iyi şeyler Ne Yiyorsun : şu an tok Ne İçiyorsun : su Kiminle Chat : kimseyle Kaç Saattir Nettesin : 30dk Netten Sonra Ne Yapacaksın : Uyuyacağım
01-30-2009 | #7 |
Aragorn561
|
Cevap : Durum Yoklaması:)Ne Düşünüyorsun : bilmiyorum Ne Dinliyorsun : Linkin park Ne Hissediyorsun : ben duygusuzum(kalbimi teneke adama bağışladım) Ne Yiyorsun : yemek(başka ne olacak) Ne İçiyorsun : içecek(başka ne olacak) Kiminle Chat : kendimle Kaç Saattir Nettesin : birkaç gün oluyo :D Netten Sonra Ne Yapacaksın :mola verecem sonra yine birkaç gün
02-01-2009 | #8 |
|
Cevap : Durum Yoklaması:)Ne Düşünüyorsun : buqün kızılaya gdeblckmym Ne Dinliyorsun : metallica-Die motherfucker Die Ne Hissediyorsun : blmyrm olanlardan benmi sormlym:S Ne Yiyorsun : hcbse Ne İçiyorsun : hcbseee Kiminle Chat : hckmse(: Kaç Saattir Nettesin : 1 saat olmadı:P Netten Sonra Ne Yapacaksın :yemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeq ycmm(: |
02-02-2009 | #9 |
_filiz_
|
Cevap : Durum Yoklaması:)Ne Düşünüyorsun : hiç birşey Ne Dinliyorsun : feridun düzağaç-söz ver Ne Hissediyorsun : hiç birşey Ne Yiyorsun : hiç birşey Kiminle Chat : hiçkimse Kaç Saattir Nettesin : 1 saat Netten Sonra Ne Yapacaksın :uyuyacağım |
07-06-2009 | #10 |
1die
|
Cevap : Durum Yoklaması:)Ne Düşünüyorsun : BuzDevri 3 filmini kime türkçe altyazı yaptırabılırım Ne Dinliyorsun : iki melek/bengü Ne Hissediyorsun : işler iyi bu aralar,yolunda olmayan bir şey yok Ne Yiyorsun : 10 dakıka önce kahvaltı yaptık Ne İçiyorsun : sigara Kiminle Chat : chat yapmam ben ,bılmedıgım bır programı ögrenmek için açarım sadece msn Kaç Saattir Nettesin : 4 saat 25 dakıkadır Netten Sonra Ne Yapacaksın :sabah olcak eve gidip uyuyacagım
07-06-2009 | #11 |
Aragorn561
|
Cevap : Durum Yoklaması:)Ne Düşünüyorsun : (bleach izliyorum) devamı nasıl olacak diye düşünüyorum Ne Dinliyorsun : shiro sagisu -> on the precipice of defeat Ne Hissediyorsun : tarif edemediğim bütük birşey Ne Yiyorsun : sağol tokum :D Ne İçiyorsun : hiç bişey Kiminle Chat : kimseyle ama kendim varım muhabbet için Kaç Saattir Nettesin : saat veremem ama gün olur :D Netten Sonra Ne Yapacaksın : uyurum yada lost'tan nostalji yaparım izlerim |
07-06-2009 | #12 |
yagmur34
|
Cevap : Durum Yoklaması:)Ne Düşünüyorsun : yarını Ne Dinliyorsun : hiçbişey Ne Hissediyorsun : huzur Ne Yiyorsun : hiçbişey Ne İçiyorsun : çay Kiminle Chat : kimseyle Kaç Saattir Nettesin : 2 Netten Sonra Ne Yapacaksın :belli olmaz
07-07-2009 | #13 |
perisu_1907
|
Cevap : Durum Yoklaması:)Ne Düşünüyorsun : sevgilimden ayrılsam mı die düşünüorum Ne Dinliyorsun : yüksek sadakat Ne Hissediyorsun : bilmiorummm Ne Yiyorsun : -- Ne İçiyorsun : cola Kiminle Chat : açmadım daha :) direk buraya gldim :D Kaç Saattir Nettesin : yeni girdim Netten Sonra Ne Yapacaksın :düşünmedim aklıma ne eserse :D |
|