Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel > Güzellik & Bakım

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ince, saclar, telli

İnce Telli Saçlar

Eski 07-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İnce Telli Saçlar

Soru: Saçlarım çok seyrek ve ince telli Doğum sonrasında saçım daha da azaldı Uzatınca daha da zayıf ve cansız gözüktüğü için saçlarımı uzatamıyorum Keratinli kaynak yöntemi saçı gürleştirmeye ya da gür göstermeye de yarar mı? Bana ne önerirsiniz?

Yanıt: Şimdi sıkı durun Gerçek çözümlerden bahsedeceğim

Saçlarınızın bunca zaman uzamayışının sebebi içerisinde bulundurduğu keratin miktarının az olması olabilir Yani nem , bildiğiniz SU saçın %87''si demektir Özellikle doğum sonrası saçların dökülmesi son derece doğal bir süreçtir Ama siz eğer bu süreç zarfında ekstra bir önlem almış olsaydınız durum daha farklı olabilirdi Ama yine de beni dinlerseniz 1-2 ay içerisinde saçlarınızın düzeldiğiniz göreceksiniz

Saçlarınızı sıcak makas ile kestireceksiniz
Böylece saç uçlarınızı teknoloji sayesinde kapatarak saç içindeki keratinin nemli kalmasını sağlayabilirsiniz

Nemli saç kırılmaz ve incelmez dolayısı ile 2 ayda bir kestirmek zorunda kalmazsınız

Bu kesim eğer benim tarafımdan olursa
İşte o zaman 3-4 ay kendi kendinize saçlarınızı şekillendirebilir ve fönden uzak kaldığınız için saçlarınızı korumuş olursunuz Nasıl şekil verebileceğinizi ben size gösterebilirim

Biotin GNC firmasının saç vitamini
Bu bitkisel ilaç da düzenli kullanılacak ve ağızdan alınan kesin bir destek ile yenilenen saçlarınızın daha sağlıklı ve güçlü çıkması sağlanacak Bu ilaç kilo da aldırmadığı için özelikle tercihimdir

Ve son olarak reçetemize dökülme önleyici şampuan ve 42 lik ampul seti ile
BC BONACURE SCHWARZKOPF DEVAM EDERSENİZ KESİN SONUCU DESTEKLEMİŞ OLURSUNUZ VE SAÇLARINIZI SON YILLARIN EN GÜÇLÜ VE PARLAK HALİNİ ALIRLAR

SADECE 1-2 AY BU İŞ İÇİN YETERLİ BANA TEŞEKKÜR EDECEKSİNİZ

HAAA UNUTMADAN EĞER İSTERSENİZ BU ÜRÜNLER KAPINIZA KADAR YOLLANABİLİR VE SİZ DE TESLİMAT SIRASINDA ÖDEME YAPABİLİRSİNİZ

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com