Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel > Güzellik & Bakım

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
evcenin, fahriye, güzelliğinin, sırrı

Fahriye Evcenin Güzelliğinin Sırrı

Eski 07-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Fahriye Evcenin Güzelliğinin Sırrı

Güzelliğimin sırrı bakımlı olmasına borçluPeki Yedikleri, İçtikleri, giydikleri her zaman merak edilir, takip edilir

1- Ruh halime göre değişebiliyor Genelde spor ve casual giyinmeyi seviyorum Klasik kıyafetleri pek tercih etmiyorum

2- Buna bir oyuncu olarak cevap verecek olursam; kişinin güzel olup olmaması onun başarısını etkilemez bence Güzel veya yakışıklı olan veya olmayan birçok başarılı oyuncu var dünya çapında Bir oyuncunun güzelliği ne pozitif ne de negatif anlamda kıstas olarak görülmeli

3- Boş günlerimde kendime zaman ayırmayı seviyorum Devamlı olarak cilt bakımımı kendim yapıyorum Kil, yosun, havyar, istiridye ve çay ağacı yağı özlü maskeler favorilerimdir Bakımlı olmak veya spor yapmak bir insanın kendini iyi hissetmesini sağlıyor Kendini iyi hissettiğinde ise bunu pozitif anlamda dışa vurursun Güzelliğimin en büyük sırrı sanırım kendime bakmam

4- Sporla aram çok iyi Boş zamanlarımın büyük bir kısmını spor yaparak geçiriyorum Haftanın en az üç günü mutlaka spor yapıyorum Sporu hem sağlıklı ve formda kalabilmek için hem de eğlendiğim için yapıyorum

5- Mutfağa çok fazla zaman ayıramadığım için yemek yapmakla aram çok iyi sayılmaz Yine de yapmayı ve yemeyi sevdiğim yemekler var: Mesela fırında sebzeli makarnalar ve balık Hem yapımı kolay hem de lezzetli ve sağlıklı yemekler Kızartmalardan genel olarak kaçınırım

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com