Yeni Sezon Makyaj Trendleri 2011-2012 |
07-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yeni Sezon Makyaj Trendleri 2011-20121 -Çıplak Makyaj: Hızlı, kolay, doğal ve taze görünen çıplak makyaj, yeni sezonda ön planda Çıplak Makyajda önemli olan Cildiniz kusursuz görünmeli, elmacık kemikleriniz belirginleşmeli, gözlerinizde rimel olmalı… Dudaklar ise şeffaf olmalı 2- Vampir dudaklar: Diğer bir trend ise vampir dudaklar, Bordo ve kırmızı dudaklar, kusursuz bir cilt ile birleşiyor… 3- Kalın kaşlar: Kalın kaşlar da bu yılın yeni modası, Çocuksu, kalın kaşlar geri geldi İnce kaşlara veda … Gelelim ka$lari kalinlastirma konusuna! Eger ka$lariniz duzgunse, cok fazla kalinlastirmadan vurgulamak ve sadece rengini koyulastirmak isterseniz Kaş şekillendirici setlerden kullanabilirsiniz{kaşlarimi hic aldirmadim, inceltmeyi de asla dusunmuyorum} Bu elbette kozmetik bir cozum Eger kaşlarinizin dogal yollarla kalinlaşmasini ve gurlesmesini istiyorsaniz sarimsak ve badem yagi ikilisinden yardim alabilirsiniz {tabi eger sarimsagin kokusuna dayanabilirseniz} Bir de Talika adli kaş besleyici ve gurlestirici bir urun varmis Kullananlarin çoğu memnun kalıyormuş Anladigim kadariyla bu urun surekli cimbizla alinmaktan kusen kaslari yeniden cikarmada epey etkili 4- Dumanlı göz makyajı: Dumanlı gözler her sezonun vazgeçilmezi ama bu sezon dumanlı göz makyajında farklı renkler var Özellikle füme ve leylak tonlarını bu sezon moda 5- Eyeliner: Çizgiler, çizgiler ve yine çizgiler … Dramatik bir görünüm için eyeliner şart! İnce ya da kalın, farketmez |
|