|
|
Konu Araçları |
cümleleler, erkekleri, evliliğe, tuzak, üren |
Erkekleri Evliliğe ***Üren Tuzak Cümleleler |
07-12-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Erkekleri Evliliğe ***Üren Tuzak CümlelelerBen neyim senin için? Engin lütfen bana söyler misin, senin için kimimben? - Senden bi çocuğum olsun istiyorum Engin Evlenmemiz şart diil - Annem seninle tanışmak istiyor Engin? Canım ne var bi gelip merhaba desen? - Seninle bir koltuğa uzanıp filmler seyretmek istiyorum Engin? - Kesinlikle evlenmeyi düşünmüyorum Evlilik bana göre değil Engin - Babam artık görüşmeyeceksin o çapulcuyla dedi Engin? - Beni ne doktorlar ne mühendisler istedi bilsen? Aklın durur yani Ne o durgunlaştın Engin? - Evlenmekten korkacak ne var Engin Alt tarafı bir kağıt parçasındanmı korkuyorsun - Bizim ilişkimizde eksik bişey var ama nedir bulamıyorum Engin? - Bu gün kravatını ben bağlamak istiyorum Engin? - Nasıl yaptığım kuzu kapamayı beğendin mi engin ıstersen sana hergün yaparım - Evlenmek şart diil ılişkimize bir isim vermek istiyorum Ne bileyim adını koyalım tarif edelim yani - Beni tanıştırırken kız arkadaşım demenden bıktım Asker arkadaşım gibi kız arkadaşım Ne demek şimdi bu Git başımdan Engin? - Yo yo diş fırçam çantamda kalsın Senin banyonda ne işi var Lütfen ısrar etme Engin! - Eh madem istiyosun bu eve de bir tane alırım Bi tane senin evinde olur bi tane benim evimde - Hayatııııım Maçın başladı gel Sana bira da açtım Çerez filan? - Soyadın çok güzelmiş ENGİN? Dikkat ettin mi benim ismimle de çok kafiyeli oluyor - Değişen ne olabilir ki Engin Biz seninle zaten evli gibi yaşıyoruz - Bak ne diyicem Bi akşam yemek yapiyim Annenler de gelsin ? - Hayatla ilgili planların nedir Engin? |
|