Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Erkekler Kahvehanesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bağlama, bayani, sevdigin, yöntemleri

Sevdigin Bayani Kendine Bağlama Yöntemleri

Eski 07-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sevdigin Bayani Kendine Bağlama Yöntemleri

Sevgiliyi Kendine Bağlama Yöntemleri
Çok zorlu,çamurlu,acılarla dolu bir süreçtirBurnundan kıl aldırmayan, kendinin güzel oldugunu bildigi için ekstra havalarda gezinen, bir iki güzel şey için 85,600 kere takla atmanızı keyif içinde izleyen sevdicegin bu vicdansız davranışını izlerken:
"Görüceksin sen sıra bana da gelecek len" bakışının atıldıgı zamanlardır

Kız milletinin bu süre boyunca köpegi olduğunuzdan bir süre döverim böyle aşkın ızdırabını modunda gezmeniz normaldir, fazla sinirlenmeyinizGüzel günler göreceğiz ey üyeler motorları maviliklere sürecegiz naifliginde takılmaya devam edin

Artık sevgili sizin vazgeçilmeziniz degil siz onun vazgecilmezi olmaya başlayacaksınızPeki bu nasıl olacak?

1-Aramalar günde 1'e indirilecekilerleyen günlerde 2 günde 1 e kadar düşecek

2-İltifatlar kesinlikle azaltılacak

3-Eskisi gibi çicek,hediye kesinlikle alınmayacak

4-En önemli maddeye geldikBu madde de tırsmaya başlayan zalim sevdiceğin kilit sorularına verilecek hınzır cevaplara geldik

Beni kıskanıyor musun?

Cevap: Yoo niye kıskanayım, ben sana güveniyorum

Beni seviyor musun?

Cevap: Tabi Tabi(Kesinlikle seni seviyorum gibi bir karşılık vermeyin,gelir döverim)

Dışarı çıkalım mı?

Cevap: Canım istemiyor evde takılıcam

Delirme moduna büyük ihtimalle girmiştir sevgiliSonra hafiften vermeyip gösterme moduna gireceksinizYani öküzler gibi kızı/erkeği hemen terslemeyin delinin birine denk gelirsiniz zittir lan diyebilirYani yine sevgi gösterin ama bunda gözle görülür bir düşüş yaşansın

Dikkat: Aramalarına çağrılarına 2den sonra cevap verinkesinlikle ilk aramayı cevaplamayınsms gibi gavur icadı seyler yollarsa kesinlikle tilt edecek sürede yazın, hem de sorusunu tam olarak cevaplamayınona da başka soru imkanı vermeyecek cevaplar atınÇıldırsın

Artık kıvama gelmeye başlayan sevgiliye bir göster bir gösterme şeklinde bir süre daha devam edinArtık bir süre sonra sizden vazgeçemeyecektir
Arada dozajı aşmamak kaydıyla aşağılayın,dozaji dedim(öküzlük forever degil )
Bir süre sonra artık o aşağılamalarınız sevgili tarafindan iltifat seviyesine gelecektir

48 bin kız üzerinde denenen ve başariya ulaşan bu teoriyi evde,yan komşunun kızı üzerinde felan denemeyiniz arkanızdan dom dom kurşunu ile vurulur iseniz sakın ha paramızı iade edin diye kapıma gelmeyiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com