Geçmişten Geleceğe Erkek Takıları |
07-12-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Geçmişten Geleceğe Erkek Takılarıerkekler kadınlara göre, bu yüzük, zincir, küpe ve diğer tchotchke kendilerini süslüyor gibi daha az olan Psikolog (Ben amacıyla bu ilişkiyi tanımlamak için keşfedilmeyi ve henüz makaleye atıf ihtiyacı nasıl ve kaç kişi bilmiyorum) seçilen süsler ve karakter özellikleri arasındaki bazı bağlantı fark var "Çoğu zaman, halka ile inatçı ve güçlü ellerini süslemek Men onu takip etmek Onlar, porukovodit sevgi ve eğer herhangi bir nedenle onlar kariyer merdiveni, onlar iç zorbalar haline adımların üst ulaşamaz kırk yaşına göre Argue böyle bir adamla hiçbir işe yaramaz her durumda insan hakları inanıyor genellikle gümüş veya altın zincir takmak gibi adamlar değil, aynı zamanda onları sadece anlayamıyorum surround tekerlekler kum atmak için denemek için şikayetçi Genellikle savunmasız ve kindar, bunlar ilişkiyi bozmak kolaydır, ancak bu bağdaştırmak zor Çoğu kıskanç, ama kendilerini nadiren genellikle değildir zina konusunda bile iyi kadın ile bir fırsat flört, özlüyor Bir erkeğin kulak önünüzde, daha sonra bir küpe ile dekore ise - tüm ona mevcut yöntemlerle bir adam, davranış geleneksel çerçeve kırmak istiyor direnmek için bu arzunun sonucu genellikle bir karışıklık ve çatışma onları çevreleyen Bu adam hayal kırıklığı peşindeyim ki şaşmamak O, ona sadık kıskanç değil - geçici bir kavram Ama, genellikle cömert hediyeler yapmak için seviyor ve ihtiyaç duyanlara yardım sunmaya hazırdır kol-zincir bilezik aşınma tercih bir adam, onu bir adam kendi kendine yeten arayabilirsiniz iş, aşk kadın ve yaşam genel olarak ilişki: Genellikle, her şeyi düzenler Ancak zaman zaman böyle bir adam hoş değil onlarla iletişim ve sonra inat açıklanamaz nöbetleri saldırdı bu hareketin yönünü memnun ise böyle bir adam, float olabilir, hırslı değildir değişik kombinasyonlarda farklı dekorasyon giyer adam, genellikle tüm boş zaman ayırmaya hazır bazı hobi sahiptir Kendi seçtiği anlamda kocasının hobi bölmek için yapar - bu ilişkileri daha uyumlu olmasını sağlar Ama sadece "dekorasyon" erkek izlemek ise, o, onlar hayattan ne istediğini bilen insanlardan biri olmalı ve büyük bir kısmı, onlar kariyer yüksekliklere ulaşır Ama onlar için ilk etapta her zaman ailedir Sevgi dolu ve sadık eş, büyük babalar bu tür erkeklerden tam aldı Bu, onlar daha iyi vermek değildi kıskançlık için sadece bir bahane's - hatta mümkün ihanetle bir ipucu tahammül etmek çok zordur 2 |
|