![]() |
Sarıl Ona Sıkı Tut Üşümesin Yüreği |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sarıl Ona Sıkı Tut Üşümesin Yüreği![]() Sıkı Tut Yüreğini Düşmek; bazen bir daha kalkamamaktır ![]() Bazende, daha iyi kalkmak toparlanmak, eskisinden daha diri olmamaktır ruh için ![]() ![]() Bir kıvılcım gibi söner bedenler ![]() ![]() Ya düşen yürekse ve ruhumuzsa ne olur? Yaşamın pırıltılarında esir ettiğimiz sımsıkı tutamadığımız yüreğim ne olur,ah yürekler ne olur? Tutabilmek hayatı ve tutunabilmek biryerlere,birşeylerin ucunda olsa ![]() ![]() ![]() ![]() Ne kadar ara verirse versin insan ![]() coşturmalı değil mi çağlayanları? Açtırmalı tüm lalelezarları yüreğinde ![]() Sıkı tut yüreğini hem de sımkısı kaçmasın ![]() Niye sıkılıyoruz ki ? Neden hezeyanlar neden yüreğimizde med-cezirler ? Galiba tutamıyoruz/tutunamıyoruz, hiç bitmiyor yürek fırtınasıda ondan ![]() Ne ümitler saklıyorum içimde ve de son nefese kadar saklayacağım ben ![]() Ümit o ki; hiçbir çile ve zorluk ruhu yıpratmasın, yolundan alıkoymasın ![]() Bedenimiz elbet eskir, pörsür ![]() Sıkı tut yüreğini; Çık onunla çimenler üzerine ![]() Katıl sende hayallerindeki mavi turlara Savaş Don-Kişotlar gibi yeldeğirmenleriyle Dal seyrine sevgilinin gözlerinde maviyle tüllenen enginlere ![]() ![]() ![]() Koş işte yüreğinle tut ellerinden, yürüt onu çocuklar gibi ![]() ![]() ![]() Seherlerle uyan, yalvar Allah''a en güzel esmalarla ve içten dualarla ![]() ilahi mesajlarla açılsın kalp barajların ![]() Potansiyele dönüşsün içindeki tutkuların, arzuların ![]() ![]() ![]() Dostlarla ol,dost ol herkese ve herşeye ![]() ![]() ![]() Mideni düşündüğün kadar onu da düşün, besle büyüt en lahuti manalarla ![]() Yorgunluk ,dermansızlık belirir çok zaman ![]() ![]() ![]() ![]() Ruhu sıkı tutmalı ki, düşmesin! Mühim olan o çünkü ![]() ![]() ![]() Ve bir papatyanın düşen yaprakları sana ; düştüm,düşmedim der gibi : Ben seni tutuyorum düşmeyesin diye, sönmez ümitler dolduruyorum içine… Pörsümez sevinçler, dipdiri hayallerle ![]() ![]() ![]() Nede olsa benim yüreğimsin yine de söküp atamam seni! Sıkıca tutarım düşürmem seni bir daha söz ![]() ![]() ![]() Biliyorsun ben sensiz asla yapamam ![]() Sımsıkı tut yüreğini ki; düŞmesin ! Ve sımsıkı sar ki onu; fazla üşümesin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|