Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kahramanım, kid, red

Kahramanım Red Kid

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kahramanım Red Kid

Kahramanım Red Kid - Selcan Aktaş
Gecenin ilerleyen saatlerine aldırmaksızın uyku tutmamış gözlerim en nihayetinde yastığa yenik düştüğünde akreple yelkovan güneşin doğmak üzre olduğunu gösteriyordu

Mahmurluğuma ve anılara mağlup olunca fotoğrafların arasında uyuyakalmıştım öylece;

oyun oynarken yorulup da kucağında en sevdiği bebeğiyle şekerleme yapan küçücük sevimli bir kız çocuğu silüeti gibi görünüyordum belki de

Halının üstünde yarı ağlayarak ,yarı gülerek hatırladığım çocukluğum vardı darmadağınBir resimde annemin kucağında fırfırlı elbisemle,muhtemelen babama ve fotoğraf makinasına gülümserken,bir diğerinde elimdeki dondurma külahıma saldırıyordum kardeşimle aynı karede ağzım yüzüm kakao ve vanilya karışımıDiğerinde boyum az daha uzamış,bakışlarım anlam kazanmıştı ve hayretler içerisinde dönme dolabın ahengini seyrediyordum lunaparkın renkli bahçesinde

Annemin bayramda giydirmek için diktiği etekleri kiraz salkımlı kırmızı elbiseme bulaştırdığım çamura aldırmadan,köyde kuzenlerimle 80`li yıllar kokan bir renkli çerçeveye sığdırılmış fotoğrafımda da gülüyordum hayata masumca

Ne bilirdim ki,

hayat aslında okulun en hınzır çocuğuydu ayağıma çelme takmaya çalışan her seferinde

Kuşluk vakti bütün kaslarım isyan ederken gözlerimi güneşe araladığımda farkettim gülümsüyordum dudağımın kenarında çocukça bir mutluluklaRüyalar görmüştüm bol dondurmalı,lunaparklı,annemli,babamlı,kardeşim li

Hatta çocukluğumun en büyük sevinçlerinden biri olan televizyonlu ve içinde ekrandan her an fırlayacağını düşündüğüm çizgi kahramanlarım vardı anılarıma dairİsviçre dağlarında köyünde tatil yapmaya giden Heidi ve arkadaşı Clara,masmavi tenlerinin içinde mantar evlerinin sadeliğinde Şirinler,kötü kalpli üvey annesi ve kızkardeşlerinin hışmından kurtulan Sindrella ve Vahşi Batı`nın Daltonlara karşı savaşan sempatik kovboyu Red Kid

Bir Sindrella oluyordum rüyalarımda,bir Heidi

Ve şarkı söyleyen kadın Red Kid`in uğradığı Teksas`ın herhangi bir kasabasının puslu barında

Beni farketsin diye her seferinde daha da neşeli şarkılar söylüyordum kabarık eteklerimi savurarak piyano kenarında

Düldül`e binip de tozu dumana kattığı zaman Rintintinin koşarken nefes nefese kaldığı ucu bucağı gözükmeyen bozkırlarda dörtnala giderken hayal ederdim ardından atının terkisinde birlikte yolculuk ettiğimizi

Bir kez daha gelir mi acaba derken Daltonların taş kırma sesleri yankılanırdı kulaklarımda hayal meyal

Giderdi Red Kid

Çizgi filmde olsa zor gelirdi bizim kasabadan ardına bakmadan çekip gitmesiKahraman ilan ederdim onu kötülere karşı

Çocuk yüreğimde asılı kalan bir nevi kahramanlık öyküsüydü silahında kalan dumanı üfleyip tek parmağında fırıl fırıl döndürdükten sonra kemerine takışı

Giderdi hayallerim onunla birlikte

Korkardım yalnız kalmaktan Daltonlar`a karşı

Hala sevimli bir çocuk yüzüyüm,çizgi kahramanlarım düşümde

Kaç yaş büyüdüğüm,hangi yollardan geçtiğim,neler yaşadığım çok da önemli değil aslında fotoğraflarıma bakınca

Hala dondurma yiyorum ağzım yüzüm kakao vanilya karışımı

Hala hayretle bakıyorum lunaparklardaki dönme dolaplara

Hala şarkı söylüyorum piyanolarla biraz hüzünlü olsa da

Hala kahramanım Red Kid yaşım 25 i aşsa da

Selcan Aktaş

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com