Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kadehe, kırılsın, vur

Vur Kadehe Kırılsın

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Vur Kadehe Kırılsın

Gidecek bir yeri olmadığı için huzursuzdu Neslihan Bir tek kız kardeşi vardı bu şehirde yaşayan Eşinden boşandığından beridir hep mücadele içerisinde geçti bu huzursuz dönemi İnancını yitirmişti Fakat her şeye rağmen hayata yeniden tutunmak için bir şeyler yapmalıydı

Yüreğinde yaşadığı bütün bu sorunların sonunu getirecek bir gelişme oldu Hayatındaki olumsuz dönem bu olayla kapanmak üzereydi Her tarafı titriyordu Karanlıkta ansızın yanan bir ışık gibiydi, Kuaför Aysel hanıma rastlaması

Ailesi bu evden gelinliğinle çıkarsın ve kefeninle gelirsin demişti ona, diğer kardeşleri gibi Bu yüzden yanlarına geri dönemiyordu Bir mesleği olmadığı gibi, düzgün bir işi de yoktu Düzensiz günü birlik iş bulup çalışması karşılığında aldığı para, ona yetmiyordu Sokaklarda kalmıştı Kocasını nefretle anıyordu Diğer yandan da ailesine kızıyordu Söyleyebilecek tek bir kelime bulamıyordu kocası ve ailesi hakkında Onu sokağa düşüren ve girdaba sokan kocası olmuştu Bütün sorumluluğu ona yüklüyordu

Bir gece yarısı, kocası onu feci şekilde dövmüş, evden dışarıya atmıştı Ertesi sabah, onu evlerinin önünde buldu kocası Elinde beyaz bir kağıt ile onu boşanmaya zorladı Ailesinin korkusundan dolayı boşanmak istemiyordu ama, bir an düşünüp ya ailemin elinde yok olacağım, ya da kocamın ellerinde Hiçbir farkı olamayacaktı diye düşündü Bu yüzden imzaladı boşanma kağıdını O geceden sonra ne o geceyi, ne de kocasının yaptıklarını hiç unutmadı Neslihan

Ertesi sabah kız kardeşinin yanına gitti Ona sığınmak istedi Ama aldığı cevap kaderinin en büyük cilvesiydi Bende kocamdan boşanıyorum Gidecek hiçbir yerim yok Bundan sonra yollarımız ayrılıyor Kendi başının çaresine bak oldu

Sinirden elleri titriyor, ara sıra kekeliyordu Kocasının onun üzerinde bıraktığı olumsuz etkilerden birisiydi bu davranışları O geceden sonra sersefil sokakta kaldığında “ Ne zaman bitecek bu çile” diye bekledi Sitemlerine hep sitem ekledi Yoktu elinden tutanı Kuaför Aysel hanıma rastladığı gün başladı ilk vuslatı

İçinde sönen ışıklar yeniden yanmaya, istemediği düşüncelerden uzaklaşmaya, kaybettiği gururunu ve ayaklar altında ezilen onurunu o gün tekrar kazanmaya başladı

Kuaför Aysel Hanım onu işe aldı Tanışmaları yolda oldu Sokakta görmüştü Aysel Hanım, Neslihan’ı Perişan haline üzülmüş, yardım elini hiç çekinmeden omzuna kondurmuştu Kısa bir tanışma yaptılar Neslihan, niçin bu halde olduğunu anlattı Aysel hanıma

Aysel Hanım elinden tuttuğu gibi götürdü onu kuaför dükkanına Önce karnını doyurdu Beraberce yemek yediler Yemeklerle birlikte sohbet üstüne sohbet eklediler Hayatlarında derin izler bırakan acı gerçekleri öğrendiler Aysel Hanım teklifte bulundu ona Benimle çalışır mısın? Burada yatar burada kalkarsın

Kabul etti Neslihan Mecbur ve çaresizdi Çünkü düşünmek için yeterince zamanı olmuştu

Aysel Hanım duymak istediklerim tam bunlardı Artık geçmişinle ilgili bütün acı veren olayları burada kapatalım İlk durağın bundan sonra yeniden kendini tanımak olacak Bak gör tanıdıkça yeni yeni yönlerin ortaya çıkacak ve kendini daha bir seveceksin Vur kadehi kırılsın Neslihancım diyerek sözünü bitirdi

O konuşmadan sonra bir daha aralarında böyle konuşmalar geçmedi Aysel Hanım bir anda Neslihan’ın kaderini zorlamıştı Yeni kader yazabilmesi için ona şans olmuştu Neslihan başını rahatça sokabilecek, korkusuzca uyuyabilecek bir yer bulmuştu kendine

Nazik ve anlayışlı olan Aysel Hanım onun bütün sıkıntılarıyla yakından ilgileniyordu Her zaman en iyinin, en güzelin peşindeydi Sıkıntı, keder ve acının onun hayatında yeri yoktu Söz vermişti bir zamanlar kendine Geçmişinde oda Neslihan’a benzer olaylar yaşamıştı Fakat Neslihan’dan tek farkı, onun maddi gücünün yerinde olmasıydı Maneviyatını maddi imkanlarıyla ayakta sağlam tutabilmişti Nasıl daha fazla mutlu olunabilir, hep onun yollarını araştırmıştı Hayat, ona Neslihan kadar acımasız davranmamıştı

Neslihan için artık her şey yolunda gidiyor ve böylece her şeyin düzeleceğine inanmaya başlıyordu

Bir gün kuaför dükkanına, yüzündeki derin ve acılı bir ifade ile gelen Aysel Hanım, Neslihan’ın yüzüne bakamıyordu Bir tuhaflık sezdi Neslihan Ne oldu Aysel Hanım? İyi görünmüyorsun Yüzünüz solgun Sebebi nedir? Diye sordu

Kelimeleri ağzından teker teker çıkarıyordu Aysel Hanım Ne olduğunu hiç anlayamamıştı Neslihan

Aysel Hanım bir süre sessizce öylece durdu, konuşmadı Neslihan’la alakalı konular hakkında konuşmayacaktı, söz vermişti ona ama, olmadı

- Biliyor musun? Dün sen malzeme almaya gittiğinde buraya kız kardeşin geldi Evleniyormuş En garip olanı eski eşinle evleniyormuş dedi Hiçbir şey diyemedim ona İçimden onu hırpalamak geldi ama, yapamadım

Neslihan buna inanamadı Demek oymuş: beni kocama dövdürüp dışarıya attıran ve sonunda evine de almayan Her şey planlıymış demek ha Çok acı Kocamla aramda sorunlar olmaya başlamıştı Düzelecek diye bekledim Ama düzelmedi Biri vardı hayatında, seziyordum Kabul etmiyordu Bende inanmak istedim Fakat olmadı Bütün çektiklerim onlar yüzündenmiş

Neslihan kocası tarafından dövülüp, boşandığına mı yansın, yoksa kardeşinin ihanetine mi? Sıkışmıştı bu duygular arasında Bir kez daha hayata yenildi orada Hayat kardeşi ile son cilvesini oynamıştı ona Fakat Aysel Hanım,

- Seni nasıl tanıdığımı çok iyi bilirsin Sen beni, bende seni sevdikçe, beraber bu işte el ele verdikçe, sırtımıza yüklemeyeceğimiz ve kaldıramayacağımız ne sorun, nede mutluluk kalır Başarı, seni esas bundan sonra bekliyor Üzülme Boşver Vur kadehi kırılsın Neslihancım… Ne dersin?

Yazan : Melodi AKÇAY

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com