Mutlu Bir Ayrılık |
07-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Mutlu Bir AyrılıkMutlu Bir Ayrılık - Zeynep Akıllı Ondan ayrılalı neredeyse bir sene olacak Artık onu sevmiyorum Sevmek de istemiyorum Herşey bir rüya gibiydi Yaşandı ve bitti Artık o yokmuş gibi, ölmüş gibi davranmak zorundayım Bunu başaracağımı da çok iyi biliyorum Çünkü ben iradem güçlü bir kadınım Yeter ki birşeyi kafama koyayım Bunu yaparım Çünkü bana göre herşey beyinde başlıyor ve bitiyor İlk günler o kadar acıydı ki Ayrılmak hele ki çok sevdiğiniz birinden kopmak bu bana çok ağır gelmişti Artık tamamen buna alışmış durumdayım Hatta onsuz daha iyiyim Oğlumla birlikte yeni bir düzen kurduğumda ise bu mutluluğum ve rahatlığım ikiye katlanacak Buna eminim ve bunu istiyorum İşte şu anda takıldığım Kuantum tekniği de bunu söylüyor zaten Yeter ki isteyin Yapmak istiyorum değil "Yapacağım, olacak" diyeceksiniz En kötü ayrılıkların bile üstesinden bu şekilde gelmek elimizde çünkü Ben buna o kadar inandım ki Kocasını benim kadar delicesine seven bir kadın daha olabileceğini düşünmezken şu anda artık bu duygu ve düşüncelerimden kendimi geri çekmeyi başarmış durumdayım Tek düşüncem şu anda yapmak istediğim şey Yani yeni bir ev, yeni bir düzen Belki de yeni bir iş Ve bunları yapacağım Yapmak istiyorum çünkü "Ayrılık"; bunu herkes yaşayabilir Ama herkes aynı biçimde atlatamaz Ben Kuantum ile tanışmadan önce çok bocaladım Ne zaman Kuantum u okumaya, Şanal ı izlemeye başladım Sanki olayları daha net görmeye başladım Boş bir şeyin peşinden koştuğuma inandım Oysa ki hayat öyle güzel ki Ve o kadar yaşanacak şey var ki Ne olmuş ayrılık olduysa Ne var yani? Başka insan mı yok? Ya da yapacak başka şeyler mi yok? Var tabii kiHele ki kıymet bilmeyen birinden ayrıldıysanız buna hiç üzülmeyin Hatta sevinin bile Zeynep Akıllı |
|