|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
abdülhamitin, aşık, cariyesi, olduğu, ruhşaha, yazdıkları |
![]() |
1. Abdülhamit'in Aşık Olduğu Cariyesi Ruhşah'a Yazdıkları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 1. Abdülhamit'in Aşık Olduğu Cariyesi Ruhşah'a YazdıklarıSultan 1 ![]() ![]() ![]() ![]() Fesüphanallah ! Ben kulun siz efendime bu kadar kavuşmayı arzularken benim üzüntüme, elem ve kederime ve perişan halime, derman ve açılmış yarama merhem olursun diye sizden umut beklerken, geceleri yatağıma gelmemenizin sebebi ne olabilir ? Ama Allah hakkı için benim ızdırabımı dindirir ![]() Sen bana bu anımda merhamet etmezsen kim merhamet eder ![]() ![]() Bu bir iki gecedir gelirsiniz diye beklerken, senin böyle yapmana Allah razı olmaz ![]() ![]() ![]() ![]() Kulun gelir, beni istemiyor musun diyerek, sabaha kadar ayağına yüzünü sürerdi ![]() Benim sana olan bu halimi de Allah bilir ![]() ![]() ![]() ![]() Ruhşah'ım Hamid'in sana kurban olsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ayağın altına yüzümü, gözümü sürerek rica ediyorum ![]() ![]() Abdülhamid Ruhşah'ına kul kurban olsun ![]() ![]() ![]() Efendim; gideyim, belki beni götür diye buyurursun diyorum, ama sen bana götür demiyorsun ![]() ![]() ![]() Efendim, Hamid sana kurban olsun ![]() ![]() Billahi sabretmeye mecalim kalmadı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Abdülhamid |
![]() |
![]() |
|