Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
diyemedim, kimselere

Kimselere Diyemedim

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kimselere Diyemedim

Derin bir bıçak yarasında sakladım seniTüm yalnızlığınla ve anlamsız yalınlığınla hatta beni utandıran çıplaklığınla karşımdaydınHiç böyle sevmemiştim benHiç böyle sarmamıştım kimseleriVe sen tüm çatlaklarımdan kalbime giren bir sevda yüklüsüydün Gözlerin gözlerime değdiğinde o yeşilliğinde kayboldumGönüllüydümBiliyordum bu zindanların karanlığını Teninden süzülüp akan o ter kokuna bile hayran kalmıştımGarip ama aşk bu galiba Gelişin kalbime girişin çok muhteşemdiSana şimdi bildiğim tüm güzel sözleri ,bir bir sıraya koyupda söylesem,yinede yetmez sözcüklerim seni anlatmaya Bir gülüşün binlerce gülücüğü hediye ederdi ruhuma

Bir bıçak yarası oldun tenimde O yaramdan sızdın ruhumaBir nakış gibi işledim seni içimeKalıcı sevdim seniYarının kaçışını yapmadımHiçbir zaman gidemedim sendenGitmeler vakti geldiğinde hep ayaklarım dolandı birbirineHep ardımda sen olduğunu bildimAsla bakamadım geleceğe

Ben hiç pişman olmadım sevdiğimeHiçbir zaman demedim Neden SEN? Neden BENBizi bir arada tutan o pamuk ipliğini kopartmaya hiçbirzaman kıyamadımYüksek göklerin kuşuydumIssız denizlerin martısı

Derin bir bıçak yarasında sakladım seniTüm yalnızlığınla ve anlamsız yalınlığınla hatta beni utandıran çıplaklığınla karşımdaydınHiç böyle sevmemiştim benHiç böyle sarmamıştım kimseleriVe sen tüm çatlaklarımdan kalbime giren bir sevda yüklüsüydün Gözlerin gözlerime değdiğinde o yeşilliğinde kayboldumGönüllüydümBiliyordum bu zindanların karanlığını Teninden süzülüp akan o ter kokuna bile hayran kalmıştımGarip ama aşk bu galiba Gelişin kalbime girişin çok muhteşemdiSana şimdi bildiğim tüm güzel sözleri ,bir bir sıraya koyupda söylesem,yinede yetmez sözcüklerim seni anlatmaya Bir gülüşün binlerce gülücüğü hediye ederdi ruhuma

Bir bıçak yarası oldun tenimde O yaramdan sızdın ruhumaBir nakış gibi işledim seni içimeKalıcı sevdim seniYarının kaçışını yapmadımHiçbir zaman gidemedim sendenGitmeler vakti geldiğinde hep ayaklarım dolandı birbirineHep ardımda sen olduğunu bildimAsla bakamadım geleceğe

Ben hiç pişman olmadım sevdiğimeHiçbir zaman demedim Neden SEN? Neden BENBizi bir arada tutan o pamuk ipliğini kopartmaya hiçbirzaman kıyamadımYüksek göklerin kuşuydumIssız denizlerin martısı

Sense iyot kokulu denizimdüş kokulu yarimdin Her gece uykuma ruyamda seni görürüm umuduyla daldımTüm masalların kahramanı sen sandımİyiliksever , güçlüve sayamayacağım bir çok üstünlüğü sende var sandım

Oysaki ben bir insandımEtten,kemikten hatta bir kalbim vardı,tüm vücuduma kan diye seni pompalayanBir ruhum var binlerce yıl önceden sana uzananSanki varlığını bile senin varlığından sayan

Birgün gittinöylecesebepsizce,yorumsuzcaEtimi,kemi ğ imi,kalbimi ve ruhumu benden çalarak gittinArdında ter kokunu bile bırakmadanVurgun yedimbir martıydımSana vurulmuştum iyot kokulu denizim bildiğim Gittiğinden bu yana kapanmadı bıçak yaramVe kimselere diyemedim "adamım" ve kimselere diyemedim içimden gelerek,gözümün içi gülerek

Bir çok şeyi alıp götürdün bendenBazen bir hırsız gibi,bazen gizemlice,bazende istekliceEn kötüsüde hiç haz duymadan aldıklarınruhsuzca senin oluşlarBüyüsü kaçanneyse boşverAnlatılamayan değerlerHepsini işte sana hediye ettim

Bir bıçak yarası şimdi aşkınSense o yaradan sızan kanKan kaybediyor bu bedenBilirim son damla kanımda akıp kara damladığı an bitecek bendeki bu aşkDaha çok yolun var ,sakın arkana bakmaBir zamanlar tenini tattığım,ellerini tuttuğum,kokuna vurulduğum

Senden sonrası olmayacak

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com