Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kitabı, okumamışsın

Sen Bu Kitabı Okumamışsın

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sen Bu Kitabı Okumamışsın

Yaşam Hikayeleri - İbretlik Hikayeler
Bir baba kızına kitap okuma alışkanlığı kazandırabilmek için ödül vermek istemiş ve: "Kızım, eğer sana verdiğim şu kitabı bitirirsen 20 milyon lira vereceğim" demiş Bu teklif çocuğun çok hoşuna gitmiş ama kitap okumayla da pek arası yokmuş O nedenle "En iyisi ben bu kitabın öze-tini kütüphaneden araştırıp bulayım, onu iyice ezberleyeyim, babam okudun mu diye sorunca da o özeti anlatırım" diye düşünmüş

Ve çocuk gitmiş, kütüphaneden babasının okuması için verdiği kitabın özetini bulmuş İki sayfalık bu özeti iyi bir şekilde öğrenmiş Tabi babası anlamasın diye bir hafta da beklemiş Bir hafta sonra "Babacığım ben kitabı okudum, ödülümü verir misin?" diye sormuş Babası kızından kitapta geçen konuyu anlatmasını istemiş Ve çocuk güzel bir şekilde konuyu anlatmış Ardından tekrar ödülünü istemiş babasından Ama babası hiç beklemediği bir tepki vermiş ve kızına "Sen bu kitabı okumamışsın, beni kandırıyorsun Çünkü eğer okusaydın kitabın içine koyduğum 20 milyon lirayı bulurdun!"

alıntıdır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com