Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sancı

Sancı 10

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sancı 10

Sancı 10 Öyküsü - Derin Duygular - Mustafa Uslu - Duygu Seli - Yaşam Hikayeleri - Öykü

Bu, sonun başlangıcına ilk adımdı Duyguları ağırlığını iyice hissettirmiş, yıllardır içine hapsettiği sevgisini, özlemlerini bu beyaz sayfaya anlatacaktı

Tarık ve annesi hastaneye aceleyle gittiler Koridorda kalabalık daha da artmıştı Kazayı duyan komşu ve akrabalar hepsi buradaydı Selma ve annesi daha iyi görünüyorlardı Tarık, merakla Selma'ya babasının son durumunun nasıl olduğunu sordu Selma' da babasının bilincinin yerinde olduğunu hayati tehlikeyi atlattığını müjdeledi Bu habere Tarık ve annesi çok sevindiler En fazlada Selma'sının gözlerinde ki sevinç parıltısı onu mutlu etmişti

Emine' nin durumu her geçen dakika ağırlaşıyor, aldığı sancı kesici ilaçlarda bir fayda sağlamıyordu Bir veda mektubu yazacaktı Bunu da hayatında ki en sevdiği kişiye yazıyordu

Sevgili Tarık !

Bu satırları eline aldığında ben hayatta olmayacağım Babam on beş yaşımdayken "kızım sen Ahmet beyin oğlu Tarık'la beşik kertmesisin" dediğinde dünyam kararmış, önüme konan kader dayatmasına isyan etmiştim Böyle bir şeyi asla kabul etmeyeceğimi babama defalarca söylememe rağmen beni kimseler dinlemedi "Biz Ahmet Beye söz verdik sözümüzden dönemeyiz" dedi babam Bilmiyorum, baban sana böyle bir şeyden bahsetti mi? Sen on altı yaşındayken köyümüze geldiğinde seni bana gösterdiler Resimlerini verdiler Başlar da karşı çıktığım doğuştan çizilmiş kaderimi artık sevmeye başlamıştım Kimseciklere açmadığım yüreğimin kapılarını sana sonuna kadar açtım İlk defa seni sevdim: yüreğimdeki kor ateşi ilk defa senin için yaktım Hayatımda ki tek mutluluğum, düşlerim de büyüttüğüm sana vuslat muştularıydı Gecelerimde ki tek umut ışığım oldun Senin bilmediğin bu karşılıksız sevdamı, sana göçmen kuşlarıyla ulaştırmak istedim Seninle ilgili haberleri dinlerken dünyanın en bahtiyar, mutlu insanı oldum Bu satırlarımı beyaz bir güvercin ürkekliğinde ve şaşkınlığında okuduğunu hissedebiliyorum Gözyaşlarımı yine senin için bu mektubuma, son defa akıtıyorum

Mutluluklarını ve de sevinçlerini her zaman gözlerinde sakla ve gülüşlerinde mutlu olMutlulukların da ve sevinçlerinde sevgim ve ben seninle olacağım

Yıllardır yüreğimde biriktirdiğim acılarımı, hüzünlerimi sahildeki kumsala bırakıyorum Dalgalar benimle birlikte onları da götürsünler Ve gidiyorum iste, senden uzaklara sessizce ve de seni severek gidiyorum Bu gidiş ebedi bir ayrılık olmayacak Seninle cennette kavuşma ümidiyle gidiyorum Gözlerimi yıldızlara , tebessümlerimi güllere kalbimi senin sıcak yüreğine emanet ediyorum Karşılıksız sevmek , karşılıksız hayaller kurmak ne zormuş Gözyaşlarını benim için akıtma ne olursun Sakın bana acıma seni karşılıksız severken bana mutluluklar bahşettin

Gidiyorum ve gitmeliyim ama unutma giderken yüreğimi yüreğine koyarak gidiyorum Ona iyi bak Ben yıldızlar kadar uzak olsam da gerçekte bir nefes kadar yakın olacağım

Bir gün benim yanıma: kara toprağıma gelecek olursan, orada açmış mahzun bir gelincik çiçeği bulacaksın Ona bana dokunuyor gibi dokun, okşa onu Yıllardır elinin onun saçlarını okşamasını o kadar çok bekledi hayal etti ki bilemezsin Onun yapraklarına iyi bak, orada " seni seviyorum " yazısını bulacaksın

Belki bedenim toprağın altında çürüse de unutma! ruhum ve de kalbim her zaman seninle olacak

Cennetin kapısında seni bekliyor olacağım

İnan şimdi beynimde ki tümörün sancısını değil yüreğimdeki aşkımın sancısını daha çok hissediyorum

Hakkını helal et, Selma'yla bir ömür mutluluklar diliyorum

Emine

Mektubu gözyaşları içinde bitirir, annesini çağırarak ona; " Anneciğim bu mektubu ben öldükten sonra Tarık'a verirmisin " der

Annesi bu söz karşısında yüreği parçalanır çok şaşırır; " kızım sen ölmeyeceksin nerden çıkarıyorsun" diyerek ağlamaya başlar

Ertesi Sabah Annesinin çığlıklarıyla ev inlemeye başlar

Eminem! Yavrum! Bizi bırakıpta nerelere gittin?!

Son

Mustafa Uslu

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com