Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşk, umutsuz

Umutsuz Aşk

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Umutsuz Aşk

Umutsuz Aşk - Melek Gür
Artık dayanamıyorum sensizliğe çünkü sensiz olmak beni ölümden beter yapıyorSenin olduğunu bilip,sana uzak olup,gözlerine bakamamam ve ellerine dokunamamam bana daha da ölüme yaklaştırıp daha beter yapıyorSen ise düşünmüyorsun bile belki de beni umursamıyorsunAsıl senin beni umursamayışın beni birkez daha öldürüyorBen seni bu kadar severken senin bana acı çektirmen beni üzüyor ve yıkıyorFakat beni düşünsende artık ben yokum artık senden ebediyen uzaklaştım,uzaklaşmamı sen istedin ve istediğinde olduMerak etme ben yokum beni bulamayacaksın eğer bir gün herangibir yerden ölüm haberimi alırsan sevin benim öldüğüm için ama beni öldüren ve bitirip tüketen sensinBen sadece umutsuz bir aşka yakalanan zavallı çaresiz ve kendini diri diri mezara gömen birisiyimO mezara diri diri sen gömdün beni sadece beni gömmedin sana olan sevgimide gömdünBelki de bütün suç bende çünkü;seni sevdim sensiz olamadım hep bu yüzden suç bendeEğer seni sevmek suç ise sonunun ölüm olduğunu bilsem yine seni severdimDedim ya ben sadece kendimi ve kalbimi kandırıyorum ve hala da kandırmaya devam ediyorumSen dinlemiyorsun ve beni görmüyorsun hatta beni görmemezlikten geliyorsunBenim için herşey çok acı sevmekte sevilmekte ama en kötüsü sevmekSen bilemezsin çünkü hiç sevmedinki,sevemezsin çünkü sevmeyi kaldıracak kalp yokİsterdimki ikimizde bu umutsuz aşkı büyütüp iyi yerlere getirmeyiBen ne kadar uğraşsam da olmadı benim uğraşmamla ve çabalamamla umutsuz aşk büyütülseydi yemin ederimki önceden seni ve beni bitirmemek için elimden geleni yapardımSENİ SEVMENİN GÜNAH OLDUĞUNU BİLSEYDİM YEMİN EDERİMKİ SENİ SEVMEZDİM

Melek Gür

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com