Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
etmese, seviyorum, söz

Söz Etmese Bile Seni Seviyorum

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Söz Etmese Bile Seni Seviyorum

seni seviyorum;
çünkü her sabah kalktığımda bir günüdaha seninle geçirecek olmanın mutluluğunu yaşatıyorsun bana ben gene seninle başlıyorum ve her gün hayatı yeniden keşfediyorum

seni seviyorum;
çünkü gökkuşağının her tonunu gölgede bırakan en parlak renksin sen herşey senin rengini taşıyor ve benim içinancak o zamn anlamlı oluyor

seni seviyorum ;
çünkü soğuk günlerde içimi ısıtanılık rüzgarsın sıcak günlerdeyse ferahlık veren kuzey rüzgarı iliklerime işleyerek esiyorsun

seni seviyorum;
çünkü herşeyde sen varsın nasıl olmayacaksın ki sanki sen doğduğumdan beri içimdeydin yüreğimin en derin köşesindeysin sanki ortaya çıkmak için beni bekliyordun ve ben orada olduğunu fark edince hak ettiğin yere çıkardım seni

seni seviyorum
çünkü benimlesin seni görmem için yüzüne bakmam gerekmiyor göüzümü kapatsam oradasın gördüğüm her yüz aslında sensin

seni seviyorum;
çünkü gözlerinin içinde binlerce yıldız, gecenin karanlığını delip geçiyot sen bana bakarken ben kendimi yıldızlara bakar gibi hissediyorum o yıldızların parlaklığında keybediyorum kendimi gözlerim kamaşıyor ama şikayetçi değilim aydınlığında güneş doğmasa, yıldızlar kaybolmasa diyorum ama bilmiyorum ki güneşim de sen olacaksın gecenin sonunda bu kez daha parla, daha aydınlık çıkacaksın karşıma

seni seviyorum;
çünkü saçların ellerimin arasında kayıp giderken, dünyadaki cenneti bulmuş gibi hissediyorum kendimi cennetin sahibi ve biliiyorum ki sadece izin verdiklerin girebilir o cennette ben o cennette kalmaya kararlıyım

seni seviyorum;
çünkü her gülümseyişin içime yeniden yaşama sevinci dolduruyor her gülümseyişin, karamsarlığı yıkıyor, umutsuzluğu parçalıyor bir çiçek bahçesine çeviriyor çorak dünyayı

çiçek dedim ya, bir çiçekadı verseydim sana papatya olurdun açışıyla dünyaya, insanlara baharın geldiğini müjdeleyen papatya iddiasız ama güzel güzel ama kibirsiz

seni seviyorum çünkü seni sevmeyi, sana dokunmayı seni dinlemeyi sana bakmayı seni koklamayı seninle paylaşmayı seviyorum seninle birlikte insana dair ne varsa onları da seviyorum

seni sevdiğini anlatmaya çalışırken ne kadar çaresiz olduğumu da görüyorum her sözcükten sonra durup tekrar tekrar düşünüyorum, seni yeterince anlatabildim mi diye biliyorum ki yetmeyecek bu kadar sözcükten sonra bile sana sevgimi anlatamamış olacağım

sözcüklerin bittiği yerde gözlerime bak onlar bu sevgiyi çok daha iyi anlatacaktır sana

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com