Bırakmayın |
07-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bırakmayınİnanın bunları yazarken gözyaşları içindeyim Sizle paylaşmak istedim duygularımı arkadaşlar öyle yanlızımki hep hasretimi, nefretimi,aşkımı paylaştım şarkılarla , denizle inanın bana öyle zor ki yanlızlık Bazen çekip git buralardan diyor kalbim ama nereye gideceğini bilmeyen ayaklarım kal diyor Bazen kalbim sıkışıyor kendimi kaybediyorum daha 18 yaşındayım kalbim beni bırakmıyor şu anda bile size yazarken inanın bana öyle ağrıyor ve beni felç gibi yapıyor sağ kolum uyuşuyor ama ağırlaştım zaman inanın neler geçiyor akılmdan dün yine ağırlaştım yolda giderken göz yaşları içinde allaha dua ediyorum 'allahım ne olur beni böyle yanlız böyle tek alma yanına kalbimi yüreğimi teslim etmedim daha' diyorumArkadaşlar,dostlar kırmayın kimseyi bizler bu dünyanın misafirleriyiz bugün varız yarın yokuz onun için ne olur ne olur kimseyi kırmayın üzmeyin yarın çok geç olabilir ama o zaman işte yaptıklarınızdan pişman olursunuz ne olur ne olur üzmeyin birbirinizi kürttürk bizle!kardeşiz Dünyada herkes kardeş lütfen yapmayın evet benim az bi zamanım kaldı gidiyorum ama giderken gözümü arkada bırakmayın lütfen En çokta annemin benim rahatsızlığını bilmemesi beni üzüyor Ondan saklıyorum sabaha kadar uyuyamıyorum uyuduğum zaman ise hep uçuyorum dağlarda, yollarda, kırlarda gidiyorum dostlarım gidiyorum sizlerden son ve ilk defa birşeyler istiyorum ne olur ne olur ne olur beni yanlız bırakmayın ben böyle ölmek istemiyorum tutun ellerimden bırakmayın beni BIRAKMAYINNNNBIRAKMAYINN |
|