Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
mektubumdur

Bu Sana Son Mektubumdur

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bu Sana Son Mektubumdur

Ne yapacağım ne edeceğim nasıl bu aşkı sonlandıracağım yüreğimde bilmiyorumiçime attıkça içimde birikip zarar veriyor bedenimeyüreğim isyan ediyor sanki neden bu aşk yarım kaldı diye koşsana sevdanın peşinden diye;susturamıyorum yüreğimi ne dediysem sevdalarda imkansızlık yoktur diyor içime bir umut bırakıyor her defasında

içimde bi umut hala seni bekliyorum bekleyeceğimbelki içinden diyorsun unutursun unutursun belki sen unutursun ama ben aslaölene dek seni seveceiğim olurda yüreğime sevda daha düşerse bilki senden çok sevmeyecek yüreğim sen bambaşkasın benm içinhergece gözlerin bakışın aklıma geldikçe isyan ediyorum allahıma sitem ediyorum neden sevenler kavuşmaz yarabbim diyorum!! sessiz kalıyor tüm yeryüzü biranda sanki beni sevdamı dinlercesineöpüşün hala yanağımda duruyor aynaya bakıp öptüğün yeri okşuyorum hayalinle konuşuyorum sen varmışsın gibi bir an heycanlanıyorum kalp atışlarım hızlanıyor sora birden gözlerime yaş doluyor ağlıyorum çünkü sen yoktun olmadın olmayacaksın da ne bugun ne yarın hiç benm olmayacak beni sevmeyeceksinellerine başka eller değecek yüreğini başka sevdalar dolduracaköpüşünün mutluluğunu başkası tadacak sevdana eller sahip olacak bunları düşünrerk yaşamak nedir sen bilirmsn _? sevdiğinn yanında olmaması elini uzattığında elini tutamamak,gözlerin ufukta son bulması ne demek bilirmsn birtanem_?

Birgün bana dönermsn birtanem severmsn sende beni deli gibi tutarmsn ellerimden koşarmıyız liseli aşıklar gibi sahillerdebilirsn değirmendere aşıklar kentidir sevgiliisini alan sahile koşar manzarada sevdiğyle zaman geçirir sen bilirsnher sevgili gördüğümde aklıma sen geliyorsun diyorum nden biz neden ayrılık bizde(

Bu gece yine içim yanıyor çünkü yarın ayrılıyoruzne kadar görüşürz desekte işteki kadar olmaz işe gelmemde bi amaç vardı sen varkensen akşam olsada gitsek dedikçe ben olmsa akşam die dua ederdm içimden akşam oluncada sabah olsun die

demiştim yaa geçen gün rüyamda seni gördüm sevmediğin biriyle evleniyordun belkide seviyordun ama bakışların beni sevdiğini sölüyoduben se salonun kapısından bakp sevdama ağlıyordum içli içli nikah memuru soruları sormaya baladığında beni gördün bense ağlayarak sana bakıyordum bir an içim ürperdi ne yapcağımı bilemedm hayır durun desem olmaz göz göre göre gitmenede göz yumamazdm sora bana bakarak iki damla göz süsüldü gözlerinden ve "EVET" dedin kalbime birinci hançeri sapladn sora sıra imzalara gelmişti hala bi umudum vardı belki hani diye tekrar gözlerime baktın sora bir iki damla daha daha gözlerinden yaş damladı bense hışkırmaktan ağlamaktan çılgına dönmüştüm göz göre göre elim kolum bağlı gidişini seyrettm sora attın imzayı bense koştup gittm eve ardından daha fazla dayanamazdmkapattım odama kendimi bağıra bağıra ağladm "NEDEN" diye bağırdım saatlarce,kahrettm kendime bi sevdana sahip çıkamadn diye sabaha kadar ağladm sora birden uyandmve baktım gözlerim gerçekten yaşlıydıyorulmuşum yataktasora biraz kendimi topladm ve sensizliği düşündüm tekrardaha sonra aklıma geldi butun bu gördüklerim en kısa zmanda gerçek olcak ben ne yapacağım die

sende çok sevseydin engel olurdun bu nedensiz gidişe herşeye durdura bilirdn hayatta imkansız bişe olmadığını sende biliyorsun belki böylece bizde imkansız olmazdık yok olmazdık nedensizce

Ben bu satırları yazarke sen uyuyorsun biliyorum benm uykularımda senn olsun bitanem sen mutlu ol buda yeter bana mutlu olduğunun haberini alayım bu bana yeter sevmesende bilmesende görmesende BEN SENİ ÇOK SEVİYORUM ÖLENE KADARDA SEVECEĞİM ELVEDA BİRTANEM!!!!!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com