![]() |
Bu Sana Son Mektubumdur |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bu Sana Son MektubumdurNe yapacağım ne edeceğim nasıl bu aşkı sonlandıracağım yüreğimde bilmiyorum ![]() ![]() ![]() içimde bi umut hala seni bekliyorum bekleyeceğim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Birgün bana dönermsn birtanem severmsn sende beni deli gibi tutarmsn ellerimden koşarmıyız liseli aşıklar gibi sahillerde ![]() ![]() Bu gece yine içim yanıyor çünkü yarın ayrılıyoruz ![]() ![]() ![]() demiştim yaa geçen gün rüyamda seni gördüm sevmediğin biriyle evleniyordun belkide seviyordun ama bakışların beni sevdiğini sölüyodu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sende çok sevseydin engel olurdun bu nedensiz gidişe herşeye durdura bilirdn hayatta imkansız bişe olmadığını sende biliyorsun ![]() ![]() Ben bu satırları yazarke sen uyuyorsun biliyorum benm uykularımda senn olsun bitanem sen mutlu ol buda yeter bana mutlu olduğunun haberini alayım bu bana yeter sevmesende bilmesende görmesende BEN SENİ ÇOK SEVİYORUM ÖLENE KADARDA SEVECEĞİM ELVEDA BİRTANEM ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|