Prof. Dr. Sinsi
|
Saklımda
Sorgusuz, kelimesiz, sebepsiz,
bir de sensiz bu hal![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif) ![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif)
Üşüdüğüm gecelere seni sormam yasak,
gururum yenik ve adaletsiz üstelik![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif) ![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif)
Ben bunları haketmedim![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif)
![](http://frmsinsi.net/images/forumsinsimages/13/11-07-2012T08-42-217fbdad_forumsinsi.net_.jpg)
Anlatmaya kalksam, herkesin meraklı bakışlarına esir, bazen alay edercesine güldüğü, bazen şaşırdığı, yığınlarca öyküyle dolu kısacık hayatımda, artık yerine konamayacak ne çok şey var![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif) Kaderin hayal gücünün, bizimkinden çok daha renkli olduğu aşikar ve ne kadar ağlarsan ağla tükenmiyor körolasıca![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif) Kendimi aynada gördüm, - gördüğüm kendim miydi emin değilim ama - ben eskiden böyle değildim![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif) Hoş, eskiden ben nasıl biriydim hatırlamıyorum bile Dargınım ben, sayamadığım bir çok şeye![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif) Yüzümdeki her çizginin nedeni bunlarda gizli Boşver diyorum çoğu zaman, boşvermek aykırıyken benim tabiatıma üstelik![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif) ![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif) Çok mu sevdin, boşver![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif) Ömründen ömür mü çalındı, boşver![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif) İyi ve güzel olan herşeye inancını mı yitirdin, boşver![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif) Yalnızlığınla yalnız mısın hala, boşver![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif) Ne, gün olur devran döner dediğim tüm hayal kırıklıklarımı, ne düşüp düşüp kalkamayışlarımı, ne yaralarımı berelerimi, ne seni, onu, ne de öteki kadını, hiç mi hiç unutmadım ben![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif) Yalanım yok ve üstelik korkum da yok, hala beddua ediyorum![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif) Hala sorulmadık hesapları taşıyorum ceplerimde![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif) ![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif)
Hakkım var,
hakkın(ız) yok![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif) ![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif)
Sen mesela; şüphelenip günlüğünü okuduğum o gün, keşke doğruyu söyleseydin bana Yıllardır üzerimden atamadığım güvensizliğin, ilk tohumlarının sebebisin belkide sen ya da siz ikiniz![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif)
Ya da sen, içtiğimiz o sabah kahvelerinin de mi hiç hatırı yoktu? Sırtımdaki bıçağının izi geçmedi hala, ne kadar yetenekliymişsin öyle![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif) Oysa sırrını hala taşıyorum içimde, ne aptalca değil mi sana göre![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif) Bana göreyse, avladığı avı yemeden bırakıp gitmek, aslanların işidir! Neyse![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif) ![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif)
Gelelim sana![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif) Vay be![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif) Basit hesapların, file çorap giyen sevdaların adamı, yahut adam olamayanı![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif) Mor çiçekli entari bile, sana çoktu üstelik Hatırlıyor musun, bir zamanlar bulunduğun konum sebebiyle, sana birşey olacak diye ödüm kopardı, sabahlara kadar yemeden içmeden dua ederdim Şimdi düşünüyorum da, keşke o zaman ölseymişsin![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif) Şerefli bir ölüm, şerefsiz bir ömürden, çok daha iyidir çünkü![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif) ![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif)
Peki ya sen nasılsın şimdi? Oyuncak sevdaların akılsız kızı![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif) En güzel yıllarını saçma sapan şeyler uğruna heba eden, her karşısına çıkan kişiye aldanan ve sonunda bir zamanlar en yakın dostun olan benim en güzel hayallerimi çalan sen![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif) İlk duyduğumda, başımdan dökülen kaynar suları düşündüm şimdi, vay be, demek sendin ha![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif) Senin yüzün gözün parçalandı belki ama sonra geçti değil mi? Ne oldu şimdi? Hangimiz kazandı? Hangimize yaradı bu saçmasapan işkence![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif) Duydum evlenmişsin yıllar sonra ve mutlusundur eminim![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif) ![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif)
Nereye savursam bilemedim sizleri ve şimdi burada saymadığım diğerlerini Aslında, zaman denilen bu garip hadise, ağrıları alıyor günün birinde, farketmeden![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif) İyi olmanız için dualar etmiyorum ama herbirinizi iyi olarak anımsamak istiyorum; bir tek sen hariç! Ki herkes de biliyorki, ben sadece seni sevdim![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif) Ben seninle, herşeyi göze almıştım Bunun ne demek olduğunu biliyor musun? Eminim biliyorsundur Sana ait olan ne varsa, yıllarca gittiğim her yere götürmüştüm, şehir şehir, mekan mekan![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif) ![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif) O gözlerin mesela, iki dipsiz kuyuydu, içinde yığınlarca ceset barındıran![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif) ![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif) Çıkamadım içinden![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif) Bir ömür verdim uğruna, bir ömür daha verirdim; eğer, yalnızca bana baksaydın![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif) Ya gülüşün![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif) ![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif) O incileri her gördüğümde, ferahlardı içim, yumuşardım, hep böyle gülsen bana, kolay kolay ölmem derdim![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif) Hiç biri yok artık şimdi, bir gecede yaktığımı hatırlıyorum, o geceyi çok iyi hatırlıyorum![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif) Hayır, bana yığınlarca yalan söylediğin için değil, ötekine koşup beni yok saydığın için de değil![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif) ![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif) Yok ettim hepsini, çünkü, farkettimki benim sevdiğim adam sen değilsin, sen çok başka birisin![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif) Masum bir çocuk, kırılgan, aşık ve güçlü bir adam![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif) Sen değilsin![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif) Beni, kendimi bildim bileli, iğrenç bir pişmanlık duygusuyla başbaşa bıraktığın için, tüm bunları farkettiğim için yokettim senden kalan ne varsa![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif) Fotoğrafların, kokun, mektupların, cinayet aleti gözlerin, gülüşün![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif) ![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif)
Yüreğimdeki darağacı yıllarca bırakmadı seni, orda kal ve ömrün boyunca mutsuz ol![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif) ![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif) ![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif)
|