![]() |
Değermi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Değermi”Yaşamak güçlü olmak değildir her zaman”, ağlama derler, ağlama! Ağlayacaksın, ağlamak ki içine sığmayan acıların firarı ![]() ![]() ![]() Ne kadar güçlü durursak o kadar zarar verdiğimizin farkında mıyız acaba ![]() ![]() Değer! Değer işte, almışsam üzerime en yorgun halimde onca yükü, o’nun için, diğeri için ve belki de senin için, değer! Kendimi ne hızla tükettiğim umurumda bile olmaz ![]() Belki çok sonra neden bu kadar ciddiye aldım bu hayatı demeyeceğimden eminim ![]() Hayatı hafife almak O’nu, diğerini ve belki seni hafife almak değil mi? Ben alamam; diğerlerini ciddiye alarak yaşamam lazım, diğerleri acıtsa da, en çok ben üzülsem de, hafife alamam hayatı ![]() ![]() ![]() Güçlü durabilmek ve hayat için yapabileceğimden fazlasını yapıyor olmak; bu yük ağırlaşınca, vakitsiz gözyaşları, ardından “güçlü değilsen güçlü durmayacaksın” diye çınlamalar ![]() ![]() Hayat: O, diğeri ve belki de sen ![]() Hayat’a her şey değer, değmeli ![]() ![]() ![]() Sabah uyandığımda ne kadar yorgun hissetsem de içimi ısıtan bir şeyler var; dışarıda yağmura aldırmayıp şenlenen kuşun sesi, o belki de iç sesim, zaman zaman benden habersiz dışarıda bir dala konuyor, kim bilir? Alıntı |
![]() |
![]() |
|