Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
mucize

Bu Nasıl Bir Mucize

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bu Nasıl Bir Mucize

merhaba arkadaşlar kendimi tanıtayım 74 model ısparta doğumlu hayatı çok sorunlu biriyi neyse sadede gelelim 205te geçirdiğim bikaza sonucu iki yılkadar SDÜde yattım bu zaman içinde çok zor günler geçirdim vebirgün binyıl düşünsem aklıma gelmez tlfna mesaj geldimsjda arzu ben nebahatteyim seni bekliyoruz yazıyor, şok oldum ben bu üçlüyü tanıyorum aradım biyanlışlık olmuş deyip kapattılar ben iyice sitrese girdimikigün sonra arzu aradıbenden özür diliyerek yanlış numaranın bi zi15 yıl sonranasıl karşılaştırdığını anlamaya çalıştıkArzu benim ölümsüz aşkım ölümüne severken birbirimizi benim askere gitmemle kaybettim izini birdaha haberalamamıştım ogünekadararasıra tlflaşıyoruziki cocuk onun ,iki cocuk benim var allah bağışlasıniyide neolacak şimdi?bu hikaye nasıl biter başlamasına sebep bir mucizemi neolabilir???
Alıntı Yaparak Cevapla

Bu Nasıl Bir Mucize

Eski 07-11-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Bu Nasıl Bir Mucize

bir mucizeye benzemiyor ,sizin telefon numaranızı eski aşkınız

silmemiş bence ,bilerek gelen bir mesaja benziyor oda unutamamış sizi,

tabiki bu benim fikrim, ama ikinizinde bir eşi, çocukları var

eskiyi unutmaya çalışmanız gerekmezmi

anladığım kadarıyla yeniden başlamak gibi bir niyetiniz var

eşlerinizin vede çocuklarınızın ne günahı var, onlara olan saygınızdan dolayı

yeniden görüşmemeniz gerekmezmi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com