Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşk, baştan, imkansızdı, sona

Bu Aşk Baştan Sona İmkansızdı

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bu Aşk Baştan Sona İmkansızdı

Yüzün güneşe bakardı,günebakanlar kıskanırdıZaten sen bakmasan güneş parlamazdıBen senin yüzüne hayranlıkla bakarken,gözlerin bir sevdayı anlatırdıBen o sevdanın tutkunuydum ve bir sevda ancak böyle tutkulu yaşanırdı

Hüznün karanlığına teslim gecelere,senin varlığınla direndimVarlığın beni çoğaltırdıNe kadar çoğalırsam aşkım o kadar büyürdü ve aşk sadece senin adınla vardı

Elimdeki birkaç umut kırıntısını her gün;ama,her gün yeniden besteleyip bitmeyen bir aşk senfonise dönüştürürdümHer notası seni anlatırdıSen duymazdım;ama,dinleyen herkes seni anlattığını anlardı

Günler solar,mevsimler değişir,zaman delice akardıYalnızlık bir kılıç olup yüreğime saplanırdıSensizliğe günce yazıp kimsenin bulamayacağı yerlere saklardımSensiz olduğum bilinsin istemezdimÇünkü bu yürek sadece seninle atardı

Ağlardım,kimse görmezdiGözyaşlarım içime akardıSeni özlemek bir fırtınayı andırırdıFırtınalar içimde sevda ağaçlarını kökünden kopartırcasına sallardıHer seferinde bir yolunu bulup ağaçlarımı kurtarırdımBu yüzden benim sevdam yıkılmazdı

Aşkın yarını yoktu;ama,bizim beklediğimiz hep yarındıBugün hiç yaşanmadıBu ne sana ne de bana uyardı;ama,çaresizlik elimizi kolumuzu bağlardıHayata isyan ederdim,isyan tek arkadaşımdı

Bu sevdayı yaşamak,ayakta tutmak kolay değldi,yorardıYine de şikayet etmezdim,çünkü senin için her şey göze alınırdı

Hain değildim ben,seni aldatmadımBeynim de yüreğim de seninleyken bir başkası bana sadece yabancıydıBen yabancılara teslim etmedim kendimi,kimse de beni teslim alamadı

Mükemmel değildim ben,hatalarım vardıAma hatalarımı fark edip düzeltmeyi bilirdimYaptığım en ufak hata seni biraz incitse beni yıkardı

Şimdi 'gittim' diyorsun öyle mi?Hiç kalmadın ki benimle gidesinBenimle kalan hep yalnızlıktıOlmayışının hiçbir önemi yokBir tarafında hep sen olsan da benim aşkım bağımsızdıHayatta hep tatlı anlar yoktur ya,nasıl yaşadıysam seni,acıyı da yaşamayı bilirim benAslında çok da üzülecek bir şey yokÇünkü bu aşk baştan sona imkansızdı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com