![]() |
Bak Hayatın Tadına |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bak Hayatın TadınaŞimdi yorgun,karanlık gecenin başındayım ![]() ![]() Geceyi bu kadar yorgun yapan ben miyim yoksa herşey kendiliğinden mi bu kadar karanlık ve anlaşılmaz? Birşeylere başlıyorum, ilerletiyorum sonunda ise açamadığım bir kördüğüm misali bırakıyorum ![]() Bıraktıklarım canımı yakıyor ![]() ![]() ![]() Kaç kez girdimde o bilme çabasına ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaç kez sil baştan yükleniyorum yeni bir kördüğüme ![]() ![]() Ve hep aynı sonuç ![]() ![]() ![]() ![]() Kırmak istememiştim seni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni kırdığımı anladığım her an benim canım yanıyor ![]() ![]() ![]() ![]() Hayatıma giren o en değerli şeyi yine bir kördüğüme çevirip atmıştım ya o gün ![]() ![]() O günden sonra artık kendimide fırlattım başkalarının başıboş hayatlarına ![]() ![]() Sebepsiz, amaçsız sadece öylesine yaşıyorum işte ![]() Demiştin ya hayatın tadına bak diye? Hayatın adını sende öğrenmişken, tadını nasıl başka birine yakıştırayım ![]() ![]() Nasıl başka bir tadda birleştireyim ![]() ![]() Hayat oldum olası benden uzak ![]() Artık sende uzak ![]() ![]() Bende uzak ![]() ![]() Alıntı ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|