Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
menekşe

Menekşe

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Menekşe

Hayattan her sıkıldığımda,hayatımın anlamını kaybettiğimde yaklaşık bir saat yürüyüş sonunda bir dağa çıkar avazım çıktığı kadar bağırır,ağlar,güler ve böylece kendimi rahatlatıp inerim

Yine hayatamın anlamını kaybettiğim birgündü ve yine kendimi dağda bulmuştumAğladım,güldüm ,avazım çıktığınca bağırdım ve yine kendimi rahatlatmayı başarmıştımAşağı inerken iki kayanın arasına sıkışmış bir menekşe gördümO kadar güzel ve hayat dolu duruyordu kiYalnız olmasına rağmen, yaşam kaynağı olan su olmamasına rağmen,kayaların arasında sıkışıp kalmasına rağmen hiç şikayetçi değil şikayetçi olmadığı gibi güzelliğinden de hiçbirşey eksilmemiştiAklıma biz insanlar geldiBinlerce,milyonlarca güzelliğe rağmen yine de kötülüğü görebilmeyi başarabiliyordukYa da etrafımızda milyarlarca insan olmasına rağmen yalnızlığa düşebiliyorduk,ya da biz kendimizi öyle hissedebiliyordukOysa o menekşe tek başına olmasına rağmen her tarafında engeller olmasına rağmen ayakta durabiliyor,şikayet etmeyebiliyorduBelki de etrafında ki kayaları, ağaçları,kötü otları sevgisiyle besliyordu

İşte o günden sonra dağa çıkmaz oldumHayattan ne zaman sıkıldığımı yada yalnız kaldığımı hissetsem aklıma o menekşe gelir ve beni tekrardan hayata sımsıkı bağlarEvet o menekşe beni de hayata bağlamayı başarmıştıArtık bende kendimi menekşe gibi hissediyorumŞimdi seçim sizin ya menekşe olacaksınız yada

Yasin Başaran

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com