Ben Bana Ağır Geliyorum Şimdi |
07-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ben Bana Ağır Geliyorum ŞimdiBen bana ağır geliyorum şimdiyoruldum çok yoruldum bu yükü taşımaktanüstüne dağlar devrilmişçesine eziliyor yüreğimher bir yanımdan acı sızıyor aldırma gözlerimdeki ıslaklığa ağlamıyorumkanım içime sızıyor Bakışların kalbe yakın değil kalbin ta içine saplanmış bir kurşun gibi hiç bir tabib çıkarıp alamaz senden gayrı sen çekip alsan durur belki bu yürek atmaz bir dahaatmaz kendini sevda denen ateşeBen senden kaçmaya çalıştıkça sana koşmuşum seni bulmak için kendimden kaybolmuşum meğersehayat bir kısır döngüdönüp dolaşıp sende duruyorumyoruldumEy benim imkansızım iç ağrım yürek sızımMerhamet et ne olur sar yaralarımı bakışlarınlaısıt tebessümünle yüreğimi hasretinden sızladım sızım sızımey benim ömrüm sebebim gönül hırsızım Uykularımı sattım efkaraher gece yüreğime gözlerini demledimşiriler yazdım şiirler yaktım seni anlatamamışbütün hasret türkülerin musebbibi sendin sankive bütün aşıklar seni mi görüpte yanmışlar naraen çok ben yanmalıydım oysa ateşi tutuşturmalıydı bendeki sevdahalimi gören kınamalıydı mecnunu ben gibi sevemedi diyeSöyle ne kadar yanınca tadılırdı aşkyak beni işte o kadar yakaşkın en son noktası neresi sensen değil miVar mı daha ötesi Ne etsem neylesem şaştım artıkekmeğim aşım zehirgözyaşım suyuma katıkya al aklımı ya aklımdan çık ya al bas bağrına bir kez ya ya sı yok işteyoruldum bu med cezirlerden kurban olam koyma arasatta benican dediğin sensizken bir yük bu bedenekerem eyle merhamet eylegüldürmem diyorsan öldürama sen öldür Sen varsın tüm benliğimdeusanmam yorulmam bıkmam sen benim boynumun borcusun bir ömür boyu yüreğimde taşırımAma izin ver yıkayım ruhumdaki şu yükü ayaklarının önüne Ben bana ağır geliyorum artık Alıntı |
|