Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşk, başka, nisan, tutkudur

Nisan Da Aşk Başka Tutkudur

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Nisan Da Aşk Başka Tutkudur

Nisan Da Aşk Başka Tutkudur - Nazlı Tolun

Nisanda aşık olmak başka bir tutkudur,

Hele nisan eylüle değerse sevdalar onurludur

Bir bahar günü kavak yelleri esmedi mi başınızda?

Nisan ve eylülün birlikde çizdikleri tutku dolu resmin hikayesini bilirmisiniz?

Seneler evvel vakitlerden nisanın biridir kader acı bir sürpriz hazırlar

Genç kız o gün yeni işine başlayacakdır yeni taşındığı kent de Sabah erkenden kalkar iş yerine götürecek servise biner Fakat servis yolda elim bir kaza yapar onlarca yaralının yanında üç kişi hayatını kaybeder Şehrin hastaneleri dolar o gün Her yer kan revan içinde Sadece bizim genç kıza bir şey olmamışdır Sakindir; daha öncedört kaza atlatmış kurtulmuşdur Hastane odalarını tek tek dolaşır Yaralarılara yardımcı olmaya çalışır, yakınlarını arar , ihtiyaçlarını temin etmeye çabalar O sıra orda biri daha vardır Yaralı iş arkadaşlarını ziyarete gelmiş bir genç adam Kaza geçirenlerin tümünü tanımasına rağmen bu genç kızı hatırlamaz Yaralılardan birinin yakını olduğunu düşünür Kızın ordan oraya koşuşdurması ilgisini çeker Sancılı ve yorgun 1 nisan günü sonar erer

Genç kız iki gün sonra yeni işine başlayacakdır Günlerden cumadır Sabah uyandığında Rabbine dua eder “mevlam bugün ne hayırlıysa onu yaz kaderime”

Sonunda işine başlar, tesadüf mü bilinmez amiri hastanedeki o genç adamdır Kızımız henüz 19unda güzeldir, alımlıdır, biraz da asi O mekanda çalışan kim varsa kısa zamanda herkesin dikkatini çeker Delikanlılar sıraya girmişdir tanışmak için

Bizimki de güzel ya bir afra bir tafra sormayın yanına yaklaşdırmaz kimseyi Sadece amiri olan o genç adamla muhatap olur Faklıdır değişikdir; çok efendi ,bilgili ve kibar bir gençdir Kız onun yanında kendini rahat hisseder Bizim asi kızımız bir tek onun sözüne güvenmekde ve dinlemekdedir Sonra duyar ki; kurumun göz bebeğidir herkes genç adam için pırlanta değerinde olduğunu düşünmekdedir

Gel zaman git zaman arkadaşlıkları farklı boyutlara taşınır

Artık dışarda gezmeler başlamışdır Birlikde birer bardak çay yudumlamak, yemek yemek zevkli hale gelmişdir Her gün aynı yerde aynı masada saatler geçirler

Bir gün genç adam” hadi gel seni bir yere götürücem” der Şehrin en yüksek tepesine çıkarlar

Genç adam başlar söze;

“Bak burası benim yaşadığım şehir

Ben bu denizinin kıyısında doğdum, yaşadım

Sen de benimle bu kentin içerisinde bir ömür yaşamaya varmısın?

Sen seç neresinde istersen , yaşadığım müddeçe yanıbaşımda olurmusun?

Her şey güzel olacak diye söz veremem inişler çıkışlar olacak

Alınyazımı paylaşırmısın, benimle evlenirmisin?”

Kız “varım” der “seninle her şeye varım ben”

Genç adam orda beyaz kelebeğim diye diyerek öper kızın avuç içlerini

Ailelere durum bildirilir Yalnız bir engel vardır; kızın babası yurdışındadır

Beklerler Beklerler… Aradan iki yıl geçer

Kız bir eylül gecesi bohçasını kaptığı gibi kaçar gelir sevdiğine Tam on iki senedir herkesin imrendiği bir sevgiyi yaşarlar yuvalarında

O kız bu yazıyı yazan Nazlı’dır

Nazlı Tolun

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com