Hatırla Sevgili |
07-10-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hatırla SevgiliHatırla Sevgili Hikayesi - Gerçek Hayattan Alıntıdır - Hikayeler - Havva Gülbeyaz Hatırla sevgili ayları yılları ve ikimizin içinde bulunduğu portreleri Benim seni unutmam mümkün mü? Aynalara bakmayı bıraktım kendimden çok seni görmeyi arzu ediyorum Kavuşamadık demek istemiyorum Biliyorum ki sevgilim birbirimizden ayrılıp uzak mevkilerde farklı hayatların içine hapsolmuşuz Mutlu musun diye soramıyorum sana cevabın evet olursa yıkılmak yerine böyle yaşamak en güzeli Ben herkesten kendimden uzak zamanı tüketiyorum Senden kopmuşum hayattan kopmak daha kolay geliyor bana Bu sana bir isyan değil bir yakarış hiç değil Sadece dileğim seni bir kez uzaktan görmek ve veda etmek Gözlerinden aldığım ışık tükendi Yorgunum tüketti beni şehrin içindeki sensizlik Mevsimlerden kışa hayran olmaya çalışarak uzanıyorum ayak izlerine Ellerim sensizken tutunacak bir dal bulamadı ve ben düşüyorum Bu düşüşüm son nefese doğru Bir elvedayı çok görmesen diye sesleniyorum sana duymayacağını biliyorum Sen başka gönüllerde merhaba diyorsun Havva Gülbeyaz |
|