Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşk, imgeleri

Aşk İmgeleri

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Aşk İmgeleri

Aşk İmgeleri Hikayesi - Aşk Hikayeleri - Fatma Avcı Yazıları

Ortalığa dağılmış kelimelerimi topluyorum Vurgun yemiş duygularımı anlatmaya Soru işaretleri sarmış dört bir yanımı, ünlem işaretini bulamıyorum Yaşamım hep virgül ve üç nokta Devrik cümlelerle yaşamayı öğreniyorum Tamlamalar arasında dik yokuşlardan yuvarlanıyorum Yüklemsiz tümceler gibi parça parça ve anlamsız yüreğimin sesi Acılara gark eyledim tümleçlerle arasında bu ruhu viraneyi

Bir sırt çantasına sığdırdım bütün noktalama işaretlerini Tırnak içindeki konuşma çizgisi en fazla yeri kaplıyordu Ruhum ise taşıyamayacağı kadar büyük bir şeye katlanması gereken çocuk gibiydi Yokluğunu anlatmaya yetmiyordu bütün imgeler Mazi bir girdap oldu fark ettirmeden beni içine çekti parantezler içinde

Ve sen yoksun ben gene tamamlanmamış bir yazıtın ortalarındayım

Fatma Avcı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com