![]() |
Anne |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() AnneAnne Yazısı - Anne Filiz Çelik - Filiz Çelik Yazıları Çok iyiyim anne Ne olur beni merak etme Hem hafta sonu sana geliyorum Acılarımla birlikte Az önce çektim umudun pimini Bir Hiroşima bombası patladı içimde Artık hangi parçamı sana getirebilirsem Sen o parçamdan tut sıkıca sarıl bana Ve hiç bir şey sorma bana anne Sadece dinle beni Belki son sözlerim olacak sana anlatacaklarım Belki bir daha hiç görüşemeyeceğiz anne İçim yanıyor anne içim yanıyor Kefen pazarında geziyorum Bir sela sesi sanki kulaklarımda inliyor Şunu da bil ki anne Her gece gözyaşı kalem inim, inim inliyor Sanki bir melek beni dinliyor Ellerim titriyor Uzun zamandır şiirde yazmıyorum anne Kızım senin yüreğin şair diyordun ya bana Nerde bende o yürek anne Mutluluk dolu bir şiir yazamadım Hep ağladım geceler boyu ,ağlatıldım Ama olsun ağlamak bana son zamanlarda çok yakışıyor Birde anne sol yanım çok acıyor Her gün kanım delice akıyor Yüreğim hızlı ,hızlı çarpıyor Çok yakında kalpten gideceğim anne Öyle hissediyorum Ama ölmeden sevildiğimi bilmek istiyorum anne Sen hep her şeyin en güzeline laiksin derdin ya anne Laik olduğum güzellik beni çok üzüyor anne Demek ki laik değilmişim Delice bir sevgiye Yürekten bir aşka Laik değilmişim anne Sadece sevmek varmış anne Sevilmek diye bir şey yokmuş Boş ver be anne her şey yarım bu dünya da Herkesin bir yanı kanıyor Herkesin bir acısı var Biliyor musun anne ben aşkımın sonsuzluğunu mavi cennetlerde görüyorum Her gün yüreğimin cenazesini Sevda cennetine bırakıp Gözyaşı diyarıma dönüyorum Karşımda sevilen fakat sevildiğini bilmeyen sevdiğimle Ayaz gecelerde bir kar tanesi olup yıldız yüreğimle Dans ediyorum ![]() ![]() ![]() Aşıkları kıskandırıyorum Şairleri ağlatıyorum Ve buna aldırmıyorum Şarabım masam da her gün aşkıma kadeh kaldırıyorum anne Biliyorum bir gün yüreğimin sesini duyacak Hissediyorum bunu Fakat o zaman beni kara toprak bağrına basmış olacak Her şey yanacak benimle birlikte Her şey kül olacak anne Üzülme anne bu benim kaderim Hem ben alıştım Ben üzülmüyorum artık Şimdi ağlama anne Hem hafta sonu sana geleceğim Uzun ,uzun konuşurum sana yüreğimdekileri Şimdi kapat telefonu anne Ellerim titremeye başladı Canım tekrar yanmaya başladı Ne olur telefonu kapat anne Daha fazla üzülmeni istemiyorum Hafta sonu görüşmek üzere hoşça kal anne Seni çok özledim seni çok seviyorum anne ![]() ![]() ![]() Filiz Çelik |
![]() |
![]() |
|